Μπανκέρο: «Όλοι μιλούν για αυτόν τον Βίκτορ από τη Γαλλία, ο Μπολ Μπολ είναι... τέρας της φύσης»

Μπανκέρο: «Όλοι μιλούν για αυτόν τον Βίκτορ από τη Γαλλία, ο Μπολ Μπολ είναι... τέρας της φύσης»

Μπανκέρο: «Όλοι μιλούν για αυτόν τον Βίκτορ από τη Γαλλία, ο Μπολ Μπολ είναι... τέρας της φύσης»

bet365

Ο Πάολο Μπανκέρο είχε φυλαγμένα μερικά κολακευτικά λόγια για τον συμπαίκτη του στους Μάτζικ, Μπολ Μπολ, αφήνοντας για λίγο την Γουεμπανιάμα mania που επικρατεί στο ΝΒΑ.

Οι Ορλάντο Μάτζικ της φετινής σεζόν αποτελούν από τις ομάδες που έχουν βλέψεις... στο μέλλον διατηρώντας στο ρόστερ τους νέο «αίμα» παικτών με τρομερό potential. Ένας από αυτούς είναι και ο rookie, Πάολο Μπανκέρο, που από τις πρώτες του εμφανίσεις δεν φοβήθηκε τον ρόλο του και έδωσε ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Πέρα από τον Ιταλό, εκείνος που τραβά συχνά πυκνά τα βλέμματα της Λίγκας είναι ο Μπολ Μπολ. Ένας σέντερ με δεξιότητες... κοντού που αναγκάζει τον Πάολο να μιλήσει για αυτόν αφήνοντας για λίγο στην άκρη την...τρέλα που επικρατεί με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

«Όλοι μιλούν για τον Βίκτορ τον τύπο από τη Γαλλία. Δεν προσπαθώ να τους συγκρίνω, αλλά ο Μπολ Μπολ είναι 2,18μ., σουτάρει τρίποντα, βάζει τη μπάλα στο παρκέ, κάνει πάσες και μπλοκάρει σουτ. Νιώθω ότι ο κόσμος τον ξεχνά, αλλά ο Μπολ είναι ένα... τέρας της φύσης.

Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος, μπορεί να σουτάρει pull-up τρίποντα και να μπλοκάρει σουτ σε όλο το γήπεδο. Κινείται σαν σούτινγκ γκαρντ των 2μ. Είναι τρελό», είπε το No1 draft pick της σεζόν.

Η καριέρα του Μπολ μέχρι στιγμής έχει περάσει από... 40 κύματα όταν αναγκάστηκε να μείνει καθηλωμένος στον πάγκο των Νάγκετς χωρίς να παίρνει ευκαιρίες και μετά τα αλλεπάλληλα trades κατέληξε στους Μάτζικ τον Γενάρη του 2022. Πλέον απολαμβάνει τον χρόνο του στο παρκέ και δείχνει τα ταλέντα που μπορεί να φέρει ένας παίκτης του ύψους του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα