Νετς: Το ματς της ζωής του Ο΄Νίλ και ο Σίμονς που θύμισε ξανά μπασκετμπολίστα (vid)

Νετς: Το ματς της ζωής του Ο΄Νίλ και ο Σίμονς που θύμισε ξανά μπασκετμπολίστα (vid)

Νίκος Καρφής
Νετς: Το ματς της ζωής του Ο΄Νίλ και ο Σίμονς που θύμισε ξανά μπασκετμπολίστα (vid)

bet365

To ματς των Νετς με τους Μπλέιζερς είχε τρεις απρόσμενους πρωταγωνιστές για το Μπρούκλιν.

Οι Νετς πήραν μια σπουδαία νίκη μέσα στο Πόρτλαντ σε μια αναμέτρηση που είχαν τον ηγέτη τους, Κέβιν Ντουράντ να εντυπωσιάζει με τους 35 πόντους πέτυχε.

Ωστόσο δεν γίνεται να σταθείς στον KD, ο οποίος έκανε απλά ένα κλασικό μεγάλο ματς, αφού η ποιότητα του είναι τεράστια. Αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία σε άλλους τρεις τύπους που έκλεψαν λίγη από τη λάμψη του.

Αρχικά ο Ρόις Ο΄Νίλ έζησε ίσως το ομορφότερο βράδυ της καριέρας του, καθώς πέτυχε το πρώτο triple double της μπασκετικής του σταδιοδρομίας με 11 πόντους, 11 ασίστ και 11 ριμπάουντ, ενώ με το tip-in του 0.7 δευτερόλεπτα για το τέλος χάρισε τη νίκη στο Μπρούκλιν.

Έπειτα οφείλουμε να σταθούμε σε ένα παίκτη που τους τελευταίους μήνες έδειχνε να τον έχει ξεπεράσει το μπάσκετ. Ο Μπεν Σίμονς δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ήταν... σκιά του εαυτού του και όσων είχε δείξει στα καλά του χρόνια στους Σίξερς. Ο Αυστραλός γκαρντ που έχει δεχθεί σκληρή κριτική και απόλυτα δίκαια θύμισε ξανά μπασκετμπολίστα και τελείωσε την αναμέτρηση με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Τέλος έκπληξη πρέπει να θεωρείται η 20άρα του Γουατανάμπε που έζησε το ματς με όλη του την ψυχή και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά σε μια περίοδο που οι Νετς παίζουν χωρίς Ίρβινγκ και ψάχνονται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα