ΛεΜπρόν για Ίρβινγκ: «Έκανε ζημιά σε πολλούς ανθρώπους, δεν συγχωρώ το μίσος»

ΛεΜπρόν για Ίρβινγκ: «Έκανε ζημιά σε πολλούς ανθρώπους, δεν συγχωρώ το μίσος»

Νίκος Καρφής
ΛεΜπρόν για Ίρβινγκ: «Έκανε ζημιά σε πολλούς ανθρώπους, δεν συγχωρώ το μίσος»

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε θέση στα όσα έχει πει και έχει κάνει τις τελευταίες μέρες ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ βρίσκεται στο επίκεντρο και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για εκείνον. Ο παίκτης των Μπρούκλιν πόσταρε λινκ ταινίας με αντισημιτικά μηνύματα στο τουίτερ και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, κάτι που ανάγκασε τον κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ να αντιδράσει γρήγορα και να δείξει την απογοήτευση του. Οι Νετς πήραν δραστικά μέτρα και με ανακοίνωση τους ξεκαθάρισαν πως ο Uncle Drew θα είναι εκτός ομάδας για τουλάχιστον πέντε ματς δίχως να πληρώνεται εξαιτίας των αντισημιτικών σχολίων, με τον ίδιο στη συνέχεια να ζητά συγγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα.

Η Nike αποφάσισε να τελειώσει τη συνεργασία της με τον Uncle Drew και να μην κυκλοφορήσει το signature shoe «Kyrie 8», ενώ έρχεται και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για να κριτικάρει όλα όσα έχει πει ο πρώην συμπαίκτης του στους Καβς.

«Δεν συγχωρώ το μίσος κάθε είδους. Σε Εβραίους, μαύρους, Ασιάτες. Αυτό που έκανε ο Ίρβινγκ προκάλεσε ζημιά σε πολλούς ανθρώπους. Δεν θα έρθω ποτέ στη θέση να βλάψω ανθρώπους. Δεν το σέβομαι αυτό», ανέφερε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα