ΝτεΡόζαν: Ξεπέρασε τους 20.000 πόντους στο ΝΒΑ και ο Πόποβιτς κάλεσε τάιμ άουτ για να αποθεωθεί (vid)

ΝτεΡόζαν: Ξεπέρασε τους 20.000 πόντους στο ΝΒΑ και ο Πόποβιτς κάλεσε τάιμ άουτ για να αποθεωθεί (vid)

bet365

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν έγραψε ιστορία ξεπερνώντας τους 20.000 πόντους και ο Γκρεγκ Πόποβιτς έσπευσε να καλέσει τάιμ άουτ και να τον αγκαλιάσει.

Μπορεί οι 33 πόντοι του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να μην ήταν αρκετοί για να δώσουν τη νίκη στους Μπουλς απέναντι στους Σπερς, ήταν όμως ικανοί για να φέρουν τον σταρ των «ταύρων» σε μία μοναδική λίστα.

Ο ΝτεΡόζαν ξεπέρασε τους 20.000 πόντους στο ΝΒΑ με τον γνωστό του τρόπο, με ένα σουτάκι από μέση απόσταση και έγινε ο 50ός παίκτης που το πετυχαίνει.

Μάλιστα το έκανε σε ένα από τα πρώην... σπίτια του, αφού μετά στο Σαν Αντόνιο αγωνίστηκε για τρεις σεζόν. Η κοινή του θητεία με τον Γκρεγκ Πόποβιτς έπαιξε σημαντικό ρόλο στον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο ίδιος το παιχνίδι, με τον σεβασμό να έρχεται και από τις δύο πλευρές.

Ο Πόποβιτς μάλιστα σε μία συγκινητική στιγμή, κάλεσε τάιμ άουτ μόλις ο ΝτεΡόζαν πέτυχε το milestone για να αποθεωθεί όπως του αξίζει, με τους δύο να αγκαλιάζονται στοργικά.

Η αγκαλιά του Πόποβιτς στον ΝτεΡόζαν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα