Μιλγουόκι Μπακς: Ο Γουές Μάθιους έχει ξαναβάλει τρίποντο νίκης ανήμερα Χριστουγέννων (vids)

Μιλγουόκι Μπακς: Ο Γουές Μάθιους έχει ξαναβάλει τρίποντο νίκης ανήμερα Χριστουγέννων (vids)

Δημήτρης Οικονόμου
Μιλγουόκι Μπακς: Ο Γουές Μάθιους έχει ξαναβάλει τρίποντο νίκης ανήμερα Χριστουγέννων (vids)

bet365

Πρωταγωνιστής της νίκης των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σίξερς ήταν ο Γουές Μάθιους, με ένα μεγάλο τρίποντο που έχει... ξαναβάλει επιβεβαιώνοντας τον Μπρουκ Λόπεζ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν στην πρεμιέρα τους των Φιλαδέλφεια Σίξερς χάρη σε ένα τεράστιο τρίποντο του Γουές Μάθιους. Ο γκαρντ των «ελαφιών» ήταν αυτός που πήρε τη σκυτάλη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και εκτέλεσε για το 88-89, 23'' πριν το φινάλε.

Το μεγάλο τρίποντο του Μάθιους ανήμερα των Χριστουγέννων κόντρα στους Σέλτικς

Ο Μπρουκ Λόπεζ αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης τόνισε πως «όταν η μπάλα πηγαίνει στα χέρια του Γουές Μάθιους για αυτά τα τρίποντα στα τελευταία δευτερόλεπτα, είμαστε σίγουροι ότι θα σκοράρει. Δεν παίζει ρόλο αν δεν ακούμπησε την μπάλα για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Αν η μπάλα βρεθεί στα χέρια του θα σηκωθεί για το σουτ και δεν μπορείς να κάνεις πολλά».

Και η αλήθεια είναι πως ο βετεράνος Μάθιους δεν είναι πρώτη φορά που το κάνει. Ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων της περσινής σεζόν, όταν το Μιλγουόκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο φιλοξενούσε τους Σέλτικς. Η μπάλα έπεσε στα χέρια του Μάθιους, όπως ακριβώς είπε ο Λόπεζ και αυτός με ένα τρίποντο στο transition, 32'' πριν το φινάλε έδωσε στους Μπακς προβάδισμα ενός πόντου, 114-113.

Τα «ελάφια» εν τέλει πήραν, όπως και με τους Σίξερς, τη νίκη με 117-113, με τον Μάθιους να επαναλαμβάνει το μεγάλο του σουτ από την πρεμιέρα κιόλας της σεζόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα