Ίρβινγκ: «Μετά το trade που ζήτησε ο Ντουράντ γίναμε καλύτεροι»

Ίρβινγκ: «Μετά το trade που ζήτησε ο Ντουράντ γίναμε καλύτεροι»

Ίρβινγκ: «Μετά το trade που ζήτησε ο Ντουράντ γίναμε καλύτεροι»

bet365

Και όμως μετά το trade που ζήτησε ο Κέβιν Ντουράντ το καλοκαίρι από τους Μπρούκλιν Νετς, η ομάδα έγινε καλύτερη σύμφωνα με όσα είπε ο Καϊρί Ίρβινγκ.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ μίλησε για τη σχέση του με τον Κέβιν Ντουράντ αλλά και το πόσο δεμένοι είναι οι Νετς, μετά το τέλος του σίριαλ που αφορούσε το trade του KD.

«Όταν ο Κέβιν απαίτησε την ανταλλαγή ένιωσα ότι γίναμε καλύτεροι. Μετά από αυτό, όχι απαραίτητα από την πρώτη στιγμή αλλά εδώ που βρισκόμαστε σήμερα, μπορούμε να πούμε πως είμαστε πολύ καλύτεροι. Πιστεύω ότι έχουμε τις αρχές που χρειάζονται για την επιτυχία.

Χωρίς αυτά τα τεστ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή της σεζόν δε θα μπορούσαμε να πούμε πως είμαστε τόσο δεμένοι όσο σήμερα» αναφέρει ο Ίρβινγκ στη συνέντευξή του στο «Athletic».

Μάλιστα αναφερόμενος στον Ντουράντ, ο Ίρβινγκ τον αποκάλεσε ως έναν από τους κορυφαίους όλων των εποχών, λέγοντας ότι «δεν πιστεύει μόνο σε εμένα αλλά και στον εαυτό του», με τους Νετς να θέλουν να κάνουν... ντόρο στη φετινή σεζόν, έχοντας τους Ντουράντ, Ίρβινγκ και Σίμονς στη βιτρίνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα