Πουλ για Γκριν: «Μου ζήτησε συγγνώμη, ξέρουμε πως θα πάρουμε ξανά τον τίτλο»

Πουλ για Γκριν: «Μου ζήτησε συγγνώμη, ξέρουμε πως θα πάρουμε ξανά τον τίτλο»

Νίκος Καρφής
Πουλ για Γκριν: «Μου ζήτησε συγγνώμη, ξέρουμε πως θα πάρουμε ξανά τον τίτλο»

bet365

Ο Τζόρνταν Πουλ μίλησε για τον Ντρέιμοντ Γκριν και έδειξε πως έχει αφήσει πίσω τη γροθιά.

Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρνταν Πουλ είχαν μια διένεξη στο προπονητικό διπλό των πολεμιστών τις προηγούμενες, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να πιαστούν στα χέρια, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον οργανισμό των Γουόριορς. Το πράγμα έγινε ακόμα πιο περίπλοκο μετά το video του TMZ με τη στιγμή της επίθεσης του Γκριν στον Πουλ και της γροθιάς που του έριξε.

Ο κορυφαίος αμυντικός των πρωταθλητών, αποφάσισε να αφήσει προσωρινά τους Γουόριορς για να ηρεμήσει και να επουλωθούν οι «πληγές» του καυγά με τον Πουλ, ενώ στάθηκε στη σχέση που έχει με τον συμπαίκτη του όλα αυτά τα χρόνια.

Η κατάσταση δείχνει σιγά σιγά να ηρεμεί πλέον, με τους δύο να ακολουθούν κανονικά τη ρουτίνα τους στο πρώτο παιχνίδι μετά τον μεταξύ τους καυγά κόντρα στους Νάγκετς, κάνοντας τον χαιρετισμό τους. Και τώρα έρχεται ο Πουλ για να ρίξει και άλλο τους τόνους με τις δηλώσεις του.

«Μου ζήτησε συγγνώμη και είμαστε επαγγελματίες. Πάμε να παίξουμε μπάσκετ. Όλοι στα αποδυτήρια και στην ομάδα μας ξέρουν τι χρειάζεται για να πάρουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε στο Athletic.

Ο Πουλ μετά τη... γροθιά του Γκριν υπέγραψε τετραετή επέκταση ύψους 140 εκ. δολαρίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα