Οι σημερινές τηλεοπτικές μεταδόσεις - Ξεχωρίζουν NBA και «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague

Newsroom
Οι σημερινές τηλεοπτικές μεταδόσεις - Ξεχωρίζουν NBA και «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague

bet365

Η πρεμιέρα του ΝΒΑ και η διαβολοβδομάδα στην Euroleague ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων.

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις του μπάσκετ, αφού τα ξημερώματα της Τετάρτης κάνει πρεμιέρα η φετινή σεζόν στο ΝΒΑ. Δείτε ποιες είναι οι σημαντικότερες σημερινές τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Αθλητικό Πρόγραμμα: Πρώτο ματς στη Βοστώνη

Το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στους Σέλτικς της Βοστώνης και τους 76ers της Φιλαδέλφεια θα σπάσει το ρόδι στη φετινή σεζόν του ΝΒΑ τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/10, 02:30) και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 4. Λίγες ώρες αργότερα (19/10, 05:00, Cosmote Sport 8), θα πάρει σειρά η Δύση, με τους Ουόριορς του Γκόλντεν Στέιτ να υποδέχονται τους Λέικερς του Λος Άντζελες.

Η πρώτη φετινή διαβολοβδομάδα στην Euroleague

Στην Euroleague ξεκινούν τα… ζόρικα με την πρώτη διαβολοβδομάδα και την διπλή αγωνιστική. Από το σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων ξεχωρίζουν τα Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα (21:30, Nova Sports 3) και Φενέρμπαχτσε - Βιλερμπάν (20:45, Nova Sports 2)

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Δύσκολο ματς για το Περιστέρι

Το Περιστέρι bwin του Βασίλη Σπανούλη υποδέχεται την Τενερίφη στις 19:30 (Cosmote Sport 4) με τις δύο ομάδες να έχουν κερδίσει στην πρεμιέρα του στο Basketball Champions League και να ψάχνουν το 2/2.

Δείτε αναλυτικά όλο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα εδώ.

 

NBA Τελευταία Νέα