Κερ για τη γροθιά Γκριν: «Ξανά διαρροές στους Γουόριορς, πρέπει να... καθαρίσει όλο αυτό» (vid)

Κερ για τη γροθιά Γκριν: «Ξανά διαρροές στους Γουόριορς, πρέπει να... καθαρίσει όλο αυτό» (vid)

Νίκος Καρφής
Κερ για τη γροθιά Γκριν: «Ξανά διαρροές στους Γουόριορς, πρέπει να... καθαρίσει όλο αυτό» (vid)

bet365

O Στιβ Κερ τοποθετήθηκε για το περιστατικό του Ντρέιμοντ Γκριν με τον Τζόρνταν Πουλ.

Η διαμάχη του Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρνταν Πουλ, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να πιαστούν στα χέρια, έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον οργανισμό των Γουόριορς, ενώ η κατάσταση έγινε ακόμα πιο περιπλοκη μετά το video του TMZ με τη στιγμή της επίθεσης του Γκριν στον Πουλ και της γροθιάς που του έριξε.

Ο κορυφαίος αμυντικός των πρωταθλητών, αποφάσισε να αφήσει προσωρινά τους Γουόριορς για να ηρεμήσει και να επουλωθούν οι «πληγές» του καυγά με τον Πουλ, ενώ στάθηκε στη σχέση που έχει με τον συμπαίκτη του όλα αυτά τα χρόνια. Θέση για το περιστατικό πήρε και ο head coach της ομάδας, Στιβ Κερ που μίλησε στα media για όλο αυτό που δημιουργήθηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κερ

«Όλα είναι στο εσωτερικό, οπότε η απάντησή μου σε αυτό είναι ότι είχαμε αυτές τις συζητήσεις με άτομα που βρίσκονται στην ομάδα και αυτές οι συζητήσεις θα παραμείνουν ιδιωτικές όσο κανείς δεν διαρρέει αυτές τις συνομιλίες.

Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να κρατάμε τα πράγματα στο εσωτερικό.Είμαι σε αυτό το πρωτάθλημα για περισσότερα από 30 χρόνια, έχω δει πάνω από 20 τέτοια πράγματα. Όταν τα πράγματα διατηρούνται εσωτερικά, είναι εύκολο να τα χειριστείς. Είναι πολύ πιο καθαρό και ομαλό. Μόλις διαρρεύσουν τα πράγματα, ξεσπάει η κόλαση και αυτό επηρεάζει κάθε παίκτη και προπονητή. Ειδικά τους παίκτες.

Οι παίκτες πρέπει τώρα να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα πράγματα, πρέπει να απαντήσουν σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και μας βάζει σε μια πολύ δύσκολη θέση. Αν είχατε μια κάμερα στην οικογένειά σας και υπήρχε μια οικογενειακή διαμάχη, θα θέλατε να το συζητήσετε με τον κόσμο; Οχι φυσικά. Θα θέλατε να το χειριστείτε εσωτερικά. Αυτός είναι πάντα ο στόχος. Είχαμε διαρροές σε αυτόν τον οργανισμό. Δεν είναι η πρώτη φορά, οπότε πρέπει να καθαριστεί και αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος του ζητήματος».

 

NBA Τελευταία Νέα