Μπουλς-Νάγκετς 131-113: Σαρωτικοί οι «Ταύροι», δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μπουλς-Νάγκετς 131-113: Σαρωτικοί οι «Ταύροι», δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο (vid)

bet365

Οι Σικάγο Μπουλς διέλυσαν τους Ντένβερ Νάγκετς με 131-113 για την preseason, σ' ένα ματς όπου δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σέντερ είδε το παιχνίδι από τον πάγκο καθώς ο Μπίλι Ντόνοβαν αποφάσισε να μην τους δώσει καθόλου χρόνο συμμετοχής σε αυτό το παιχνίδι.

Όπως είναι γνωστό ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο Σικάγο με «Exhibit 10» συμβόλαιο ενόψει του training camp, διεκδικώντας μία θέση στο τελικό ρόστερ.

Καλύτερος για τους νικητές ήταν ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος σε 24 λεπτά συμμετοχής είχε 22 πόντους με 9/15 σουτ και 4/4 βολές, ενώ από 15 πόντους σημείωσαν και οι Τζεφ Γκριν, Κόμπι Γουάιτ. Ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε «γεμάτο» παιχνίδι (14π., 7ριμπ., 4ασ.), ενώ «διψήφιοι» για τους Μπουλς ήταν και οι Καρούσο (11π., 4/4 σουτ), Γουίλιαμς (11π.)

ΟΙ Ντένβερ Νάγκετς αγωνίστηκαν χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό του χεριού του. Ο Μπόουνς Χάιλαντ είχε 24 πόντους με 4/8 τρίποντα, ενώ άλλους 20 πόντους σημείωσε ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ.

@Photo credits: Twitter: @chicagobulls

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα