Ρόκετς - Σπερς 134-96: Εντυπωσιακοί oι rookies του Χιούστον (vid)

Νίκος Καρφής
Ρόκετς - Σπερς 134-96: Εντυπωσιακοί oι rookies του Χιούστον (vid)

bet365

Oι Ρόκετς εντυπωσίασαν στο φιλικό κόντρα στους Σπερς και επικράτησαν με 134-96.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε θα δούμε όμορφα πράγματα φέτος από τη νεανική ομάδα των Ρόκετς. Το Χιούστον επικράτησε πολύ εύκολα με 134-96 των Σπερς σε ματς της preseason και τη δουλειά την έκαναν οι rookies. Ο Τζαμπάρι Σμιθ που επιλέχθηκε στο Νο.3 του draft είχε 21 πόντους με 8 ριμπάουντ, ενώ ο Ίσον, το Νο.17 του draft είχε 21 πόντους με 10 ριμπάουντ, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Γενικά πολύς κόσμος περιμένει να δει τη φετινή version των Ρόκετς, αφού υπάρχει και οι Σενγκούν και Γκριν που μας είχαν δείξει τα διαπιστευτήρια τους και την περσινή σεζόν. Στον αντίποδα για το Σαν Αντόνιο που έχει περάσει σε rebuild mode μετά την αποχώρηση του ηγέτη του, Ντεζούντε Μάρεϊ που πήγε στην Ατλάντα, ο Βασέλ είχε 13 πόντους και ο Ρόμπι πρόσθεσε 12 με 5 ριμπάουντ.

Οι ρουκέτες είχαν 16/36 τρίποντα, με τον Σμιθ να μετρά 5/8, ενώ οι Σπερς του Πόποβιτς τελείωσαν με 11/42. Με άλλα λόγια τα... έσπασαν σε εφιαλτικό βράδυ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα