Γουόριορς - Γουίζαρντς 104-95: Οι πρωταθλητές τους έχουν πάρει τον... αέρα (vid)

Νίκος Καρφής
Γουόριορς - Γουίζαρντς 104-95: Οι πρωταθλητές τους έχουν πάρει τον... αέρα (vid)

bet365

Ο Γουόριορς νίκησαν δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τους Γουίζαρντς.

Όπως και στο πρώτο φιλικό, έτσι και στο δεύτεροι νικητές στη μάχη των Γουόριορς με τους Γουίζαρντς αναδείχθηκαν οι... πολεμιστές. Το Γκόλντεν Στέιτ επικράτησε με 104-95 των πρωτεουσιάνων στο φιλικό που έγινε στην Ιαπωνία και παρέμεινε αήττητο στα preseason games.

H αρμάδα του Στιβ Κερ που πέρυσι πανηγύρισε τον τίτλο στο ΝΒΑ, βρέθηκε να χάνει με 85-74 στο τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε σε άμυνα και επίθεση και έκανε την ανατροπή. Kάρι, Πουλ, Γουίγκινς, Γκριν και Λούνεϊ έπαιξαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο και μετά προφυλάχθηκαν, ενώ σε άλλο ένα παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Κλέι Τόμπσον, στεναχωρόντας τους Ιάπωνες στις κερκίδες.

Ο Κάρι είχε 17 πόντους με 5 ριμπάουντ, ενώ οι Μούντι και Μπόλντγουιν πρόσθεσαν από 12. Ο x-factor των τελικών, Γουίγκινς είχε 10, αλλά με 1/5 τρίποντα. Στον αντίποδα 18 με 6 ριμπάουντ μέτρησε ο Πορζίνγκις, 11 πόντους με 10 ριμπάουντ ο Χατσιμούρα και 12 πρόσθεσε το φετινό απόκτημα, Μπάρτον. Η Ουάσινγκτον τα έσπασε με 8/33 τρίποντα, ενώ οι Γουόριορς είχαν 16/39.

 

NBA Τελευταία Νέα