Σανς: Έκαναν δικό τους τον Λουαού-Καμπαρό, ο Βάντερμπιλτ... χάλασε το deal με Μπογκντάνοβιτς

Σανς: Έκαναν δικό τους τον Λουαού-Καμπαρό, ο Βάντερμπιλτ... χάλασε το deal με Μπογκντάνοβιτς

Σταυρούλα Μουστακάτου
Σανς: Έκαναν δικό τους τον Λουαού-Καμπαρό, ο Βάντερμπιλτ... χάλασε το deal με Μπογκντάνοβιτς

bet365

Οι Φοίνιξ Σανς προσέθεσαν στο ρόστερ τους τον "ελεύθερο" Τιμοτέ Λουαού-Καμπαρό, ενώ αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η επιθυμία τους για απόκτηση του Τζάρεντ Βάντερμπιλτ έφερε και την τελική του Μπογκντάνοβιτς στους Πίστονς.

Τον 18ο παίκτη τους ανακοίνωσαν για την ερχόμενη σεζόν οι Σανς (οι 2 με two-way συμβόλαιο), καθώς ο Τιμοτέ Λουαού-Καμπαρό συμφώνησε με την ομάδα του Φοίνιξ και θα αγωνίζεται με τη φανέλα της. Ο Γάλλος φόργουρντ προσφάτως κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο του Eurobasket 2022 με την Εθνική Γαλλίας και κατάφερε να εξασφαλίσει για ακόμη μία χρονιά την παρουσία του στο ΝΒΑ.

Έτσι, έπειτα από το πέρασμά του από Σίξερς, Θάντερ, Μπουλς και Νετς με τελευταίο σταθμό την Ατλάντα και τους Χοκς όπου μέτρησε 4.4 πόντους και 1.6 ριμπάουντ ερχόμενος από τον πάγκο το 2021/22, γίνεται μέλος της "παρέας" των Μπούκερ και Πολ.

Φαίνεται πως οι Σανς, παρά τις αναταράξεις που έχουν δημιουργηθεί στο στρατόπεδό τους μετά την τιμωρία του ιδιοκτήτη τους και το... πωλητήριο που μπήκε στην ομάδα, δεν αφήνουν στην άκρη το αγωνιστικό και συνεχίζουν να ενισχύονται.

Και αφού απομακρύνθηκε προς το παρόν ο στόχος του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς που... έπεσε στο τραπέζι τους, τα Μέσα από την Αμερική αποκάλυψαν τους λόγους που χάλασε και το deal. Οι Σανς εξέφρασαν έντονα το ενδιαφέρον τους για να αποκτήσουν τον 33χρονο σε "πακέτο" με τον Τζάρεντ Βάντερμπιλτ.

Μέλος επίσης των Τζαζ ως κομμάτι του trade του Ρούντι Γκομπέρ στους Τίμπεργουλβς νωρίτερα το καλοκαίρι. Η πίεση αυτή λειτούργησε αποτρεπτικά για τη Γιούτα που άνοιξε τον δρόμο της μετακίνησης του Κροάτη στους Πίστονς.

Με το ερωτηματικό για το μέλλον του Τζέι Κράουντερ να παραμένει, μένει να δούμε το πώς θα εξελιχθεί η μεταγραφική περίοδος για τους Σανς που ξεκινούν σε λίγες ημέρες το training camp.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα