Φοίνιξ Σανς: Ο Κράουντερ προανήγγειλε... αποχώρηση και μετά έσβησε το τουίτ!

Φοίνιξ Σανς: Ο Κράουντερ προανήγγειλε... αποχώρηση και μετά έσβησε το τουίτ!

Δημήτρης Οικονόμου
Φοίνιξ Σανς: Ο Κράουντερ προανήγγειλε... αποχώρηση και μετά έσβησε το τουίτ!

bet365

Το ερωτηματικό με το μέλλον του Τζέι Κράουντερ παραμένει, με τον ίδιο να βάζει... φωτιά στο τουίτερ, γράφοντας πως δε θα βρεθεί στο καμπ των Φοίνιξ Σανς, κάτι που λίγο αργότερα διέγραψε!

Ο κακός χαμός στο Φοίνιξ με την υπόθεση Τζέι Κράουντερ. Οι φήμες περί αποχώρησής του από τους Σανς καλά κρατούν, με το... πρώην σπίτι του στο Μαϊάμι να του αρέσει ως ιδέα.

Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό στους Σανς, που έχουν ήδη να αντιμετωπίσουν τα μπλεξίματα του Σάρβερ μετά και την τιμωρία του από το ΝΒΑ, βλέπουν τον Κράουντερ να τουιτάρει ασταμάτητα.

Ο φόργουορντ των Σανς απάντησε σε έναν φίλο της ομάδας στο τουίτερ, τονίζοντας πως το «99», αναφερόμενος στον αριθμό της φανέλας του, δε θα βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Κράουντερ λίγο αργότερα έσβησε το τουίτ, αλλά πολύ γρήγορα έγινε viral η απάντησή του, αφού οι χρήστες κράτησαν screenshot προτού προλάβει να το αναιρέσει.

Θυμίζουμε πως λίγο καιρό νωρίτερα, ο Κράουντερ έγραψε ξανά στο τουίτερ μία αμφιλεγόμενη φράση για το μέλλον του, λέγοντας πως «η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, η εξέλιξη προαιρετική. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα για αλλαγή επειδή θέλω να εξελιχθώ» και μένει πλέον να πάρουμε τις απαντήσεις μας για το αν θα βρεθεί στο καμπ προετοιμασίας των Φοίνιξ Σανς ο 32χρονος φόργουορντ.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα