Λέικερς: Σκέφτονται την επιστροφή Σρούντερ

Λέικερς: Σκέφτονται την επιστροφή Σρούντερ

Νίκος Καρφής
Λέικερς: Σκέφτονται την επιστροφή Σρούντερ

bet365

O Nτένις Σρούντερ βρίσκεται στο στόχαστρο των Λέικερς που εξετάζουν την περίπτωση του.

Ελεύθερος συνεχίζει να κυκλοφορεί ο Ντένις Σρούντερ που βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Γερμανίας ενόψει Eurobasket. Σύμφωνα με τον Marc Stein, ο έμπειρος γκαρντ είναι πιθανό να επιστρέψει στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Λέικερς.

Οι λιμνάνθρωποι σκέφτονται να πάρουν ξανά στο ρόστερ τους τον Γερμανό και αυτό θα εξαρτηθεί με το πως θα αναπτυχθούν οι υπόλοιποι παίκτες. Ο Σρούντερ βρέθηκε στους Λέικερς τη σεζόν 2020-21, ενώ τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε σε Σέλτικς και Ρόκετς. Μέτρησε 13.5 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 4.6 ασιστ την περασμένη σεζόν.

Οι Λέικερς στη θέση του point guard έχουν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ που έχει εμπλακεί σε πολλά σενάρια μέσα στη σεζόν, αλλά και τον Κέντρικ Ναν που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν όταν αποκτήθηκε μετά το πέρασμα του από τους Χιτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα