Τζόρνταν Πουλ: Στο Ορλάντο παρακολουθούν την περίπτωσή του και περιμένουν την κίνηση των Γουόριορς

Τζόρνταν Πουλ: Στο Ορλάντο παρακολουθούν την περίπτωσή του και περιμένουν την κίνηση των Γουόριορς

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θεωρούν ότι μπορούν να... ζήσουν και χωρίς τον Τζόρνταν Πουλ, με τους Ορλάντο Μάτζικ να περιμένουν... στη γωνία σε περίπτωση που ο 23χρονος μείνει ελεύθερος.

Ο Τζόρνταν Πουλ αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι των Γουόριορς στον δρόμο προς το πρωτάθλημα του 2022, ωστόσο οι απαιτήσεις του συμβολαίου του μπορεί να τον οδηγήσουν μακριά από το Σαν Φρανσίσκο, το επόμενο καλοκαίρι, με το Ορλάντο να καραδοκεί για την περίπτωσή του.

Οι πρωταθλητές έχουν προθεσμία ως τις 18 Οκτώβρη ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ωστόσο αν αφήσουν αυτήν την ημερομηνία να περάσει, ο Πουλ γίνεται αυτόματα restricted free agent. Κάτι που σημαίνει πως από το καλοκαίρι θα μπορεί να βάλει την υπογραφή του όπου αυτός θέλει και οι Μάτζικ έχουν αρκετό χώρο και χρήματα για να του προσφέρουν και να τον βάλουν δίπλα στο Νο1 του φετινού Draft, Πάολο Μπανκέρο.

Ο 23χρονος γκαρντ θα ήθελε να δει στο συμβόλαιό του με το Γκόλντεν Στέιτ ένα ποσό της τάξεως των 25 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν έχουν σκοπό να του προσφέρουν οι πρωταθλητές, έχοντας τόσο τον φόρο πολυτελείας στο μυαλό τους, όσο και τα πρότζεκτ των Μούντι και Κουμίνγκα να έρχονται.

Την περσινή σεζόν ο Πουλ σκόραρε 18.5 πόντους, σουτάροντας με 36.4% από το τρίποντο, μοίραζε 4 ασίστ και μάζευε 3.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα