Χόλιντεϊ για Αντετοκούνμπο: «Θέλει να είναι ο καλύτερος, ο τύπος έπρεπε να βρίσκεται στο Space Jam» (vid)

Χόλιντεϊ για Αντετοκούνμπο: «Θέλει να είναι ο καλύτερος, ο τύπος έπρεπε να βρίσκεται στο Space Jam» (vid)

Χόλιντεϊ για Αντετοκούνμπο: «Θέλει να είναι ο καλύτερος, ο τύπος έπρεπε να βρίσκεται στο Space Jam» (vid)

bet365

Ο Τζρου Χόλιντεϊ βρέθηκε στο podcast "The Old Man & the Three" και μίλησε στον Τζέι Τζέι Ρέντικ για την συνύπαρξή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την τριπλέτα των Μπακς μαζί με τον Μίντλετον.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής και στοχεύει στο Eurobasket, ενώ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Τζρου Χόλιντεϊ κρατά... ζεστό το έδαφος του Μιλγουόκι για τον Έλληνα σούπερ σταρ. Ως καλεσμένος στην εκπομπή του Τζέι Τζέι Ρέντικ παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που είχε έντονο το στοιχείο του Γιάννη.

Αρχικά, στάθηκε στο διάστημα που χρειάστηκε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι των Μπακς και να γίνει ένα από τα βασικά γρανάζια στη μηχανή του Μπουντενχόλζερ κάνοντας την... τριπλέτα Αντετοκούνμπο-Μίντλετον- Χόλιντεϊ. «Παίζοντας με τον Γιάννη και τον Κρις (σ.σ Μίντλετον) πιστεύω ότι έχουμε καλή χημεία. Και έπρεπε να... βρω τη δυναμική ανάμεσα σε αυτούς τους δύο γιατί ήταν συμπαίκτες για οκτώ χρόνια...».

Και έπειτα είχε... φυλαγμένα κάποια λόγια για το εγκώμιο του Greek Freak και τον τρόπο που ο ίδιος ο Χόλιντεϊ βλέπει να εξελίσσεται.

«Ο τρόπος που δουλεύει ο Γιάννης είναι σαν σετ από μπαταρίες. Ποτέ δεν σταματά να έρχεται κατά πάνω σου. Και για κάποιον να το βλέπει αυτό συνεχόμενες βραδιές πραγματικά είναι χάλια. Εγώ απολαμβάνω να είμαι δίπλα του. Πραγματικά! Υπήρξαν παιχνίδια που κάνει μία ντρίπλα στο μισό γήπεδο και απλά καρφώνει την μπάλα δίπλα από την γραμμή των βολών. Και ξέρεις ότι έχει μεγάλο διασκελισμό και την κίνηση που μοιάζει λίγο με βήματα ή οτιδήποτε άλλο... Αλλά ακόμη και με βήματα δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό και πιστεύω είμαι πολύ καλός αθλητής.

Αυτός ο τύπος θα έπρεπε να είναι στο Space Jam. Ένα από τα πράγματα που λατρεύω στον Γιάννη είναι ότι θέλει να είναι ο καλύτερος. Εξασκείται καθημερινά σε ό,τι κάνει. Πιστά κάθε μέρα! To "work ethic" του, θέλει να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο!» είπε ο Τζρου για τον συμπαίκτη του!

Ο Χόλιντεϊ κλείνοντας το κομμάτι της συζήτησης για την συνύπαρξη με τον Γιάννη και τον Κρις στάθηκε στην εμπιστοσύνη. Θεωρεί πως πλέον όλοι γνωρίζουν το τί μπορεί να κάνει. Ακόμη και αν χρειάστηκε...να πείσει τον Έλληνα δις MVP του ΝΒΑ για τις ικανότητές του.

 

NBA Τελευταία Νέα