Ντουράντ: Προπονείται στη Βαρκελώνη με τον Χάρντεν και βάζει... φωτιά στις φήμες για Σίξερς

Ντουράντ: Προπονείται στη Βαρκελώνη με τον Χάρντεν και βάζει... φωτιά στις φήμες για Σίξερς

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ συνεχίζει το... τουρ στην Ευρώπη, παρέα με τον Τζέιμς Χάρντεν αφού οι δυο τους προπονήθηκαν μαζί στη Βαρκελώνη βάζοντας φωτιά στη φημολογία για τους Σίξερς.

Ο Κέβιν Ντουράντ την ώρα που περιμένει τις εξελίξεις με την υπόθεσή του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δίνει συνέχεια στο τουρ του στην Ευρώπη, παρέα με τον Τζέιμς Χάρντεν. Οι δυο τους εθεάθησαν πρόσφατα να διασκεδάζουν στην συναυλία του Τράβις Σκοτ στο Λονδίνο, βάζοντας τέλος στα σενάρια για «πικρία» στη μεταξύ τους σχέση μετά και την φυγή του «Μούσια» από τους Νετς.

Τώρα βρίσκονται στη Βαρκελώνη και ο φακός... τους έπιασε να προπονούνται μαζί. Και ενώ φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Ντουράντ να επιθυμεί μία νέα συνύπαρξη με τον Χάρντεν στους ΦΙλαδέλφεια Σίξερς μαζί με τον Τζοέλ Εμπίντ.

Πάντως στο στρατόπεδο των Νετς έχουν ακόμη να διαχειριστούν το αίτημα του KD για trade, το οποίο εξετάζεται. Οι Σέλτικς είναι η ομάδα που εμφανίζεται περισσότερο στα... χαρτιά τους, χωρίς ωστόσο ακόμη να υπάρχει οποιαδήποτε ουσιαστική εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο που τραβήχτηκε από την κοινή προπόνηση Ντουράντ-Χάρντεν:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα