Μπουλς: Ξεκινούν συζητήσεις ανανέωσης με τον Βούτσεβιτς

Μπουλς: Ξεκινούν συζητήσεις ανανέωσης με τον Βούτσεβιτς

Μπουλς: Ξεκινούν συζητήσεις ανανέωσης με τον Βούτσεβιτς

bet365

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς έχει ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Μπουλς είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν την... σωστή τιμή της ανανέωσής του.

Την ώρα που η έναρξη της σεζόν έρχεται όλο και πιο κοντά, οι Μπουλς -σε αντίθεση με άλλες ομάδες του ΝΒΑ- δεν έχουν να ανησυχούν για τον βασικό τους κορμό. Έχοντας προσφέρει max συμβόλαιο στον Ζακ Λαβίν, με τους ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Λόνζο Μπολ και Άλεξ Καρούσο να μένουν για ακόμη μία χρονιά στο Σικάγο, οι συζητήσεις... πρόωρων ανανεώσεων πέφτουν στο τραπέζι.

Μία από αυτές και πιο σημαντική φτάνει στο πρόσωπο του Νίκολα Βούτσεβιτς. Οι Μπουλς, σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζει το Chicago Sun Times με τον Τζο Κόλεϊ, αναμένεται να προσεγγίσουν τον Μαυροβούνιο σέντερ για να έρθουν στην κατάλληλη συμφωνία. Και οι δύο πλευρές είναι θετικά προσκείμενες προς αυτή την εξέλιξη η οποία θα γίνει με την έναρξη του προπονητικού camp το φθινόπωρο.

Βέβαια, υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για την ομάδα, αφού θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι. Την φετινή σεζόν αναμένεται να λάβει το ποσό των 22 εκατομμυρίων δολαρίων στο τέλος ενός τετραετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει στους Μάτζικ.

Οι Μπουλς συνεχίζουν να θεωρούν πως είναι βασικό μέλος για το πλάνο τους έχοντας ολοκληρώσει και την περσινή σεζόν με 17.6 πόντους και 11 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

 

NBA Τελευταία Νέα