Γκραντ Γουίλιαμς για Γουόριορς: «Ακόμη και τώρα λέω ότι δεν ήταν η καλύτερη ομάδα...» (vid)

Γκραντ Γουίλιαμς για Γουόριορς: «Ακόμη και τώρα λέω ότι δεν ήταν η καλύτερη ομάδα...» (vid)

bet365

Οι NBA Finals μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά ο Γκραντ Γουίλιαμς επιμένει πως δεν τους κέρδισε η καλύτερη ομάδα.

Ο Γκραντ Γουίλιαμς επιμένει. Μολονότι τα δακτυλίδια θα περάσουν στα δάκτυλα των παικτών των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. «Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα», επιμένει ο παίκτης των Μπόστον Σέλτικς, ο οποίος δέχτηκε τα αιχμηρά σχόλια του Στεφ Κάρι στα βραβεία ESPY's.

«Ακόμη το λέω και το εννοώ μέχρι αυτή την ημέρα, δεν ήταν η καλύτερη ομάδα. Ήταν η πιο πειθαρχημένη ομάδα», είπε ο Γουίλιαμς και συνέχισε: «Μέτρησε η εμπειρία τους στους τελικούς, αλλά αν δεν τους αγώνες είχαμε το προβάδισμα και ευκαιρίες να πάρουμε κάποιο ματς. Χάσαμε κάποια κρίσιμα σουτ.

Οι Γουόριορς έχουν ταλέντο, ο Στεφ είναι φαινόμενο. Στο Game 4 πανηγύρισαν τρελά, ούρλιαζαν γιατί δεν πίστευαν ότι θα κερδίσουν το παιχνίδι, με την εξέλιξη που είχε».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα