Κράξιμο Τόμας σε Τζόρνταν: «Σταμάτα να λες ψέματα»

Νίκος Καρφής
Κράξιμο Τόμας σε Τζόρνταν: «Σταμάτα να λες ψέματα»

bet365

Ο Αϊζάια Τόμας τοποθετήθηκε στο beef με τον Μάικλ Τζόρνταν και στις πρόσφατες δηλώσεις του Air, λέγοντας τον «ψεύτη».

To rivalry μεταξύ Μάικλ Τζόρνταν και Αϊζάια Τόμας είναι μια παλιά ιστορία και αρκετοί θεωρούν πως ξεκίνησε όταν ο θρύλος των Πίστονς δεν έδινε με τίποτα τη μπάλα στον MJ κατά τη διάρκεια του All Star Game του 1985 (γνωστό και ως freeze out game με τον Τζόρνταν να βάζει 7 πόντους). Ο Ζeke αρνήθηκε αυτό το σενάριο και κατηγόρησε τον Μάικλ πως παραποιεί την ιστορία.

Το Inquisitr ανέβασε ένα κείμενο για την προέλευση του beef μεταξύ των δύο, με τον GOAT να δηλώνει: «Αν δεις το ματς, μπορείς να καταλάβεις τι έκανε ο Τόμας. Με... πάγωσε εντελώς, τότε άρχισε να ξεπετάγεται η κόντρα μας».

Από την πλευρά του ο Τόμας, αποκάλεσε ψεύτη τον MJ: «Σταμάτα να λες ψέματα, δεν είναι έτσι τα πράγματα, πες την αλήθεια. Ο Ίρβινγκ, ο Μαλόουν, ο Μπερντ, εγώ και ο Μονκρίφ δεν σε... πάγωσαν. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, εγώ τραυματίστηκα στο δεύτερο ημίχρονο και ο Μπερντ είχε σπασμένη μύτη. Ο Μάτζικ Τζόνσον και ο Σαμπσόν κυριάρχησαν στο ματς»

Σίγουρα όταν κάποιος σε ρωτάει ποιοι ήταν οι δυσκολότεροι αντίπαλοι για τον Μάικλ Τζόρνταν, μία είναι η απάντηση που σου έρχεται στο μυαλό. Τα bad boys από το Ντιτρόιτ με μπροστάρηδες τους Αϊζάια Τόμας, Τζο Nτούμαρς στην περιφέρεια και τους Μπιλ Λαϊμπίρ και Ρικ Μαχόρν να ρίχνουν... ξύλο στη ρακέτα. Είναι το σύνολο που χρησιμοποίησε τους δικούς του κανόνες πάνω στον Air (Jordan Rules) και τον... προετοίμασε για να φτάσει στην κορυφή του ΝΒΑ στο μέλλον. Αφού οι ήττες στα playoffs από το Ντιτρόιτ, τον έκαναν πιο σκληρό, πιο έτοιμο, πιο τρελαμένο για την κορυφή.

 

NBA Τελευταία Νέα