Ρούντι Γκομπέρ: Το αποχαιρετιστήριο ποστ του στους Γιούτα Τζαζ

Ρούντι Γκομπέρ: Το αποχαιρετιστήριο ποστ του στους Γιούτα Τζαζ

Newsroom
Ρούντι Γκομπέρ: Το αποχαιρετιστήριο ποστ του στους Γιούτα Τζαζ

bet365

Ο Ρούντι Γκομπέρ αφήνει τη Γιούτα μετά από 9 χρόνια για λογαριασμό των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και τους αποχαιρέτησε τους Τζαζ με ένα συγκινητικό ποστ στο instagram.

Μετά από ένα trade που έκανε αρκετό... θόρυβο, με τον Ρούντι Γκομπέρ να αφήνει τους Γιούτα Τζαζ για να φορέσει τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού.

«Ήμουν ένα παιδί από τη Γαλλία όταν έφτασα εδώ πριν από 9 χρόνια. Εξελίχθηκα ως άνθρωπος και ως παίκτης μπροστά στα μάτια σας και θα σας ευχαριστώ πάντοτε για κάθε στιγμή που ζήσαμε. Η Γιούτα και η κοινότητά της θα έχουν πάντοτε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ. Ευγνώμων για πάντα. Το ταξίδι συνεχίζεται» ήταν τα λόγια του Γάλλου σέντερ στο instagram.

Ο Ρούντι Γκομπέρ θα αγωνίζεται πλέον δίπλα στον Καρλ Άντονι Τάουνς, συνθέτοντας έτσι ένα δίδυμο πύργων στη Μινεσότα, ένα πείραμα που στο NBA έχει παρελθόν, ενώ στους Τζαζ καταλήγουν οι Μαλίκ Μπίσλι, Πάτρικ Μπέβερλι, Γουόκερ Κέσλερ, Τζάρεντ Βάντερμπιλτ, Λεάντρο Μπολμάρο και τέσσερα pick πρώτου γύρου (2023, 2025, 2027, 2029).

Το ποστ του Ρούντι Γκομπέρ στο instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα