Μπράντλεϊ Μπιλ: Θα αφήσει το συμβόλαιο του για να υπογράψει νέο και max με τους Γουίζαρντς

Μπράντλεϊ Μπιλ: Θα αφήσει το συμβόλαιο του για να υπογράψει νέο και max με τους Γουίζαρντς

bet365

Ο Μπράντλεί Μπιλ θα αφήσει το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Και θα υπογράψει νέο πενταετές με max αποδοχές με τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς!

Απο τη μία μεριά, 36.4 εκατομμύρια δολάρια. Και από την άλλη, 248! Ο Μπράντλεϊ Μπιλ δεν θα διαλέξει την πρώτη επιλογή, αλλά τη δεύτερη.

Ο γκαρντ των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς έχει την επιλογή ανανέωσης για την επόμενη σεζόν, έναντι 36.4 εκατομμυρίων δολαρίων. Την οποία και θα αρνηθεί.

Με καλό λόγο. Σύμφωνα με το ESPN, ο Μπιλ αναμένεται να πάρει max συμβόλαιο από την ομάδα της αμερικανικής πρωτεύουσας, το οποίο θα έχει διάρκεια πέντε χρόνια και θα κοστίσει 248 εκατομμύρια δολάρια!

Αν το σενάριο γίνει πραγματικότητα, ο Μπιλ θα έχει αφήσει 36.4 εκατομμύρια, αλλά θα λάβει 42.7 με το νέο πενταετές συμβόλαιο! Παράλληλα, αν ο Μπιλ υπογράψει και εξαντλήσει το συμβόλαιο, θα έχει φτάσει στην ηλικία των 33 χρόνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.