Σαρίφ Ο'Νιλ: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να λάβω συμμετοχή στο draft»

Σαρίφ Ο'Νιλ: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να λάβω συμμετοχή στο draft»

Newsroom
Σαρίφ Ο'Νιλ: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να λάβω συμμετοχή στο draft»

bet365

Την αντίδραση του Σακίλ Ο'Νιλ στην συμμετοχή του στο draft, αποκάλυψε ο γιος του, Σαρίφ, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μερικά 24ωρα πριν την πολυαναμενόμενη νύχτα του draft του ΝΒΑ με τις ομάδες να «επιστρατεύουν» τα νέα ταλέντα της Λίγκας και ένας εκ των υιών του Σακίλ Ο'Νιλ, Σαρίφ, παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες αποκάλυψε πως ο πατέρας του ήταν αντίθετος με την συμμετοχή του στη διαδικασία.

Ο 22χρονος φόργουορντ που ταλαιπωρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια τόσο με τραυματισμούς, όσο και μία εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, προπονείται και προετοιμάζεται για την μεγάλη βραδιά με την φανέλα των Λέικερς.

Συγκεκριμένα, για την διαφωνία με τον... μπαμπά Σακίλ, είπε: «Κατά κάποιο τρόπο... χτυπήσαμε τα κεφάλια μας για αυτό! Ήθελε να μείνω στο σχολείο, αλλά εγώ προσπαθώ να καλυτερεύσω τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία. Ξέρει ότι προπονούμαι με ομάδες. Αλλά δεν θα πω ψέματα, δεν μιλήσαμε για αυτό. Δεν έκανε καμία προπόνηση προετοιμασίας για το draft. Πήγε κατευθείαν στους Μάτζικ, οπότε είναι διαφορετικό. Δεν ήθελε να το κάνω και ξέρω ότι πιθανότατα να μην θέλει να το πω, αλλά συγγνώμη. Είμαστε και οι δύο ενήλικες, θα το ξεπεράσουμε».

Στην συνέχεια ξεκαθάρισε πως «Δεν του άρεσε η ιδέα καθόλου. Είναι χάλια που δεν του άρεσε αυτή η ιδέα, αλλά είμαι 22 ετών, μπορώ να πάρω τις αποφάσεις μου. Ήρθε μπροστά μου η ευκαιρία και δεν ήθελα να κάνω πίσω. Έτσι ακριβώς είμαι "χτισμένος". Έκανα την εγχείρηση καρδιάς με τον ίδιο τρόπο. Το να είμαι υγιής βρισκόταν μπροστά μου, και το έκανα. Ξέρω ότι είναι ένας θρύλος του ΝΒΑ, ξέρω ότι είναι ο μπαμπάς μου, όμως το αν του αρέσει ή όχι, δεν πρόκειται να με εμποδίσει πραγματικά να κάνω αυτό που θέλω».

«Νιώθω σαν εκείνος και εγώ να έχουμε μία διαφορετική ιστορία» απάντησε σε ερώτηση για το αν αισθάνεται κάποια πίεση που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του. «Πέρασα κάποια πράγματα που εκείνος σε έζησε. Εκείνος έφτασε στο Νο1 του draft και εγώ έπρεπε να δουλέψω πολύ για να φτάσω εδώ. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχα τραυματισμούς στα πόδια, εγχείρηση στην καρδιά, αλλά δεν νιώθω σαν να είμαι στην σκιά του» πρόσθεσε.

 

NBA Τελευταία Νέα