Γκριν: Πανηγύρισε με μπλουζάκι «Boston Sucks» (vid)

Γκριν: Πανηγύρισε με μπλουζάκι «Boston Sucks» (vid)

Νίκος Καρφής
Γκριν: Πανηγύρισε με μπλουζάκι «Boston Sucks» (vid)

bet365

O Nτρέιμοντ Γκριν βρήκε έναν τρόπο να την... πει στους φιλάθλους της Βοστώνης

Οι Γουόριορς γιόρτασαν το πρωτάθλημα στην παρέλαση που έκανε στο Σαν Φρανσίσκο και εκεί ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε... κέφια, πρωταγωνιστώντας στους πανηγυρισμούς. Μάλιστα όταν πήρε το μικρόφωνο είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους και άντε γαμ@@@τε όλοι οι υπόλοιποι». Αν νομίζουν κάποιοι πως ο κορυφαίος αμυντικός των πολεμιστών έμεινε εκεί, τότε σίγουρα κάνουν λάθος.

O Nτρέιμοντ ξεκίνησε ένα... γαϊτανάκι με τον κόσμο της Βοστώνης κατά τη διάρκεια των τελικών. Οι φίλαθλοι των Σέλτικς τον έβριζαν σε σημείο που ενοχλήθηκε και η γυναίκα του. Το Γκόλντεν Στέιτ μετά το τέλος του Game 6 και την εξασφάλιση του τίτλου, φώναξαν το σύνθημα που ακουγόταν στο TD Garden: «Άντε γαμ@@ου Ντρέιμοντ» στα αποδυτήρια. Και ήρθε πάλι ο Ντρέιμοντ στην παρέλαση των πρωταθλητών να κρεμάσει στο λεωφορείο μπλουζάκι που έγραφε πως η «Βοστώνη είναι η χάλια».

Ο Ντρέιμοντ δεν σταματά να πικάρει τους Κέλτες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα