Χάρελ: «Απειλείται» με φυλάκιση έως και πέντε χρόνων για διακίνηση ναρκωτικών

Χάρελ: «Απειλείται» με φυλάκιση έως και πέντε χρόνων για διακίνηση ναρκωτικών

Χάρελ: «Απειλείται» με φυλάκιση έως και πέντε χρόνων για διακίνηση ναρκωτικών

bet365

Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται ο Μόντρεζλ Χάρελ, ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα αστυνομικού που βρήκε 1,3 κιλά μαριχουάνας στο αμάξι του και κινδυνεύει με φυλάκιση έως και πέντε χρόνων.

O φόργουορντ των Σάρλοτ Χόρνετς φέρεται να αντιμετωπίζει κατηγορία κακουργήματος που σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών, αφού οι αμερικανικές αρχές εντόπισαν σφραγισμένες σακούλες με 1,3 κιλά μαριχουάνας στο αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια γενικότερου ελέγχου.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, ο Μόντρεζλ Χάρελ οδηγούσε στο Ρίτσμοντ του Κεντάκι τον περασμένο μήνα, όταν έλαβε σήμα από αστυνομικό να σταματήσει καθώς οδηγούσε πολύ κοντά σε άλλο όχημα. Ο αστυνομικός είπε πως μύρισε τη μαριχουάνα και μετά από την σχετική έρευνα, ανακάλυψε τις σακούλες σε σακίδιο στο πίσω κάθισμα του.

Ο Χάρελ κατηγορείται για διακίνηση μαριχουάνας κάτω του 1,5 κιλού. Εάν καταδικαστεί για την κατηγορία αυτή, ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών και πρόστιμο από 1.000 έως και 10.000 δολάρια. Σύμφωνα, μάλιστα, με το Charlotte Observer η ομάδα αρνήθηκε να τοποθετηθεί για το γεγονός.

Η πρώτη ακρόαση είναι προγραμματισμένη για τις 13 Ιουλίου στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Κομητείας Μάντισον.

Ο 28χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε την 8η σεζόν του στο ΝΒΑ έχοντας πέρασμα από τους Κλίπερς, τους Λέικερς, αλλά και τους Γουίζαρντς λίγο πριν γίνει trade στους Χόρνετς το περασμένο διάστημα. Σε λίγο καιρό μπαίνει και στην αγορά των free agents...

 

NBA Τελευταία Νέα