Σέλτικς - Ουντόκα: «Θα σταματήσετε να παίζετε σαν μ@λ@κ@ς;»

Σέλτικς - Ουντόκα: «Θα σταματήσετε να παίζετε σαν μ@λ@κ@ς;»

Σέλτικς - Ουντόκα: «Θα σταματήσετε να παίζετε σαν μ@λ@κ@ς;»

bet365

Ο Ίμε Ουντόκα δεν χρειάστηκε παρά μόνο μία λέξη και μία ερώτηση για να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων για τους Μπόστον Σέλτικς στο Game 3 των NBA Finals.

Ο Ίμε Ουντόκα δεν χρειάστηκε δα και το πασίγνωστο μαγικό ραβδάκι των προπονητών. Απαιτήθηκε μόνο μία λέξη. Πασίγνωστη. Για να αλλάξει η πορεία του Game 3 ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

«Θα σταματήσετε να παίζετε σαν μ@λ@κ@ς;», ήταν η ερώτηση που έκανε στους παίκτες του ο Ουντόκα, κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, τη στιγμή που οι Γουόριορς είχαν καλύψει τη διαφορά των 18 πόντων.

Και ως δια μαγείας, η προτροπή του προπονητή των Σέλτικς είχε άμεσο αντίκρισμα, με την ομάδα της Βοστόνης να διορθώνει το παιχνίδι της και να φτάνει στη νίκη που τους έφερε μπροστά με 2-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Σέλτικς δεν έκαναν ούτε ένα λάθος, υποχρεώνοντας τους Γουόριορς να κάνουν πέντε στο ίδιο διάστημα!

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα