Γιόκιτς: Και επίσημα back to back MVP του ΝΒΑ

Γιόκιτς: Και επίσημα back to back MVP του ΝΒΑ

Γιόκιτς: Και επίσημα back to back MVP του ΝΒΑ

bet365

O Nίκολα Γιόκιτς ανακοινώθηκε και επίσημα πως είναι o MVP του ΝΒΑ για δεύτερη σερί χρονιά.

Στις 9 Μάη ο έγκυρος Άντριαν Βοϊναρόφσκι είχε ενημερώσει τον κόσμο πως ο Νίκολα Γιόκιτς κέρδισε για δεύτερη σερί σεζόν το βραβείο του MVP του ΝΒΑ.

Απόψε η κορυφαία λίγκα του πλανήτη το έκανε επίσημο, ανακοινώνοντας την μεγάλη διάκριση για τον σταρ των Νάγκετς. Φιναλίστ ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος πήρε back to back βραβεία MVP το 2019 και το 2020, αλλά και ο Τζοέλ Εμπίντ που δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο του. Έτσι για τέταρτη σερί χρονιά έχουμε Ευρωπαίο Πολυτιμότερο Παίκτη στο ΝΒΑ, κάτι που δείχνει και την κυριαρχία της ηπείρου μας.

Ο Νίκολα Γιόκιτς έπαιξε σε 74 ματς της regular season και είχε κατά μέσο όρο 27.1 πόντους, 13.8 ριμπάουντ και 7.9 ασίστ, σουτάροντας με 58% εντός παιδιάς και 81% στις βολές. Ο Joker δεν μπόρεσε να φτάσει μακριά στα playoffs, αφού αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο εύκολα από τους Ουόριορς με 4-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα