Τζέιλεν Μπράουν: «Μας χτύπησαν στο στόμα» (vids)

Τζέιλεν Μπράουν: «Μας χτύπησαν στο στόμα» (vids)

Τζέιλεν Μπράουν: «Μας χτύπησαν στο στόμα» (vids)

bet365

Ο Τζέιλεν Μπράουν περιέγραψε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την ήττα των Μπόστον Σέλτικς από τους Μιλγουόκι Μπακς στο Game 1 των ημιτελικών της Ανατολής.

Ο Τζέιλεν Μπράουν δεν... κρύφτηκε. Χαρακτήρισε την ήττα των Μπόστον Σέλτικς από τους Μιλγουόκι Μπακς στο Game 1 (101-89) των ανατολικών ημιτελικών ως «ένα χτύπημα στο στόμα».

Ικανό να ξαφνιάσει κάποιον, αλλά όχι (ακόμα) να τον βγάλει νοκ άουτ. Ο Μπράουν τελείωσε το ματς με 4/13 σουτ (3/9 τριπ., 1/4 διπ., 1/2 βολές) και τόνισε: «Τους βγάζουμε το καπέλο. Έκαναν εξαιρετική δουλειά, είχαν ένα καλό πλάνο, αλλά εμείς χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Μας χτύπησαν στο στόμα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο».

Και συνέχισε: «Υπερασπίζονται τον τίτλο τους και εμείς πρέπει να βγούμε και να παίξουμε μπάσκετ. Να είμαστε έτοιμοι, άσχετα από οποιαδήποτε τραυματισμό και αν προκύψει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι ψυχολογικά και έτοιμοι να αφήσουμε τα πάντα στο παρκέ».

Ο προπονητής των Σέλτικς, Ίμε Ουντόκα μίλησε για την ισορροπία και τη βιασύνη: «Πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη ισορροπία και να μην είμαστε βιαστικοί σε ορισμένα σημεία του αγώνα».

 

NBA Τελευταία Νέα