Πέλικανς - Σπερς 113-103: Το Σαν Αντόνιο υποκλίθηκε στον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ και την ομάδα του (vid)

Πέλικανς - Σπερς 113-103: Το Σαν Αντόνιο υποκλίθηκε στον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ και την ομάδα του (vid)

bet365

Οι Πέλικανς ήταν οι μεγάλοι νικητές στο πρώτο παιχνίδι των play-in απέναντι τους Σπερς (113-103) και χάρη στον ΜακΚόλουμ θα ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες για να «παλέψουν» για μία θέση στα playoffs με αντίπαλο τους Κλίπερς.

Με την κόρνα της λήξης στη Νέα Ορλεάνη, οι Πέλικανς πανηγύριζαν την πρώτη τους νίκη στα play-in κόντρα στους Σπερς με 113-103 που τους δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για τα playoffs κόντρα στους Κλίπερς.

Προκειμένου να συμβεί αυτό, χρειάστηκε η σπουδαία συμβολή του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ στο πρώτο ημίχρονο όπου σκόραρε τους 27 από τους 32 πόντους του ευστοχώντας στα 10 από τα 12 σουτ που επιχείρησε αρχικά! Στα μέσα της τρίτης περιόδου, οι Πέλικανς έφτασαν μέχρι και το +21 (85-64) και έδειχναν να είναι το φαβορί. Μάλιστα, άντεξαν ακόμη και στο «νεκρό» τους διάστημα, όπου οι παίκτες του Γκρεγκ Πόποβιτς έτρεξαν επιμέρους 16-1 για να φτάσουν στο -6 (97-91), το οποίο τελικά δεν είχε και συνέχεια.

Πρόσωπο της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους ήταν ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 32 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ, που τον συμπλήρωσε ο Μπράντον Ίνγκραμ έχοντας 27 με 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ! Στους 22 πόντους σταμάτησε ο Βαλαντσιούνας (συν 14 ριμπάουντ) και από 12 είχαν Τζόουνς και Αλβαράδο.

Από την άλλη, για τους Σπερς ο Βασέλ σημείωσε 23 πόντους, με τους Μάρεϊ και Ποέλτλ να έχουν από 16 ο καθένας!

φ

δ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα