Μπουλς - Μπακς 106-127: «Σβηστό» πέρασμα των «ελαφιών» από το Σικάγο με... κλασικό Αντετοκούνμπο (vid)

Μπουλς - Μπακς 106-127: «Σβηστό» πέρασμα των «ελαφιών» από το Σικάγο με... κλασικό Αντετοκούνμπο (vid)

bet365

Οι Μπακς είχαν εύκολη αποστολή στο Σικάγο απέναντι στους Μπουλς (101-127) και έκαναν το 4/4 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για την φετινή σεζόν χωρίς να χρειαστεί η Freak πλευρά του Αντετοκούνμπο, ο οποίος όμως βρέθηκε ξανά σε τροχιά triple-double (18π., 9ριμπ., 7ασ.).

Οι Μπακς ήταν εκείνοι που επέβαλαν για ακόμη μία φορά τον ρυθμό τους απέναντι στους Μπουλς και τους υποχρέωσαν σε ήττα μπροστά στο κοινό τους με 106-127. Με αυτόν τον τρόπο τα «ελάφια» έγιναν τα απόλυτα αφεντικά των «ταύρων» έχοντας 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες τη φετινή σεζόν, ενώ κατέκτησαν για 4η συνεχόμενη χρονιά την Central Division.

Το Μιλγουόκι ανέβασε ρυθμό στην δεύτερη περίοδο και έκτοτε κρατούσε σταθερά την διαφορά σε διψήφια νούμερα, η οποία ανέβαινε πάνω από τους 20 πόντους, όπως και έκλεισε και το ματς στο +21.

Κανένα ξέσπασμα των Μπουλς δεν ήταν ικανό να τους ταρακουνήσει και η αποστολή εξετελέσθη πιο «σβηστά» από ό,τι πιθανόν να φανταζόταν κανείς. Μάλιστα, ο Μπουντενχόλζερ έκανε και σχετική διαχείριση στην All-Star δυάδα του, αφού τόσο ο Giannis όσο και ο Μίντλετον είδαν από νωρίς στην τέταρτη περίοδο το πέμπτο φάουλ στη στατιστική τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος φέρεται να έχει την εμπιστοσύνη του Μάικλ Τζόρνταν για το βραβείο του MVP, αγωνίστηκε 24 λεπτά και σημείωσε 18 πόντους, με 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο Κρις Μίντλετον πρόσθεσε 19 με 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ πήρε τα ηνία του σκοραρίσματος και σταμάτησε στους 28 (συν 7 ριμπάουντ, 3 μπλοκ).

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πάτησε παρκέ για 4 λεπτά και μέτρησε 2 πόντους, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Από την άλλη, ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν έκανε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση για το Σικάγο, η οποία δεν αρκούσε. Σκόραρε 40 πόντους, πήρε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ, έχοντας μοναδικό συμπαραστάτη τον Ουίλιαμς των 18 πόντων με 6 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 20-26, 46-58, 82-96, 106-127

ς

υ

 

NBA Τελευταία Νέα