Καβαλίερς - Μπουλς 94-98: Στο... νήμα το Σικάγο με ΛαΒίν και ΝτεΡόζαν (vid)

Καβαλίερς - Μπουλς 94-98: Στο... νήμα το Σικάγο με ΛαΒίν και ΝτεΡόζαν (vid)

bet365

Οι Μπουλς κατάφεραν να αντέξουν το ξέσπασμα των Καβαλίερς και με πρωταγωνιστές το δίδυμο ΛαΒίν και ΝτεΡόζαν πήρα την νίκη με 98-94.

Το Σικάγο πήρε ένα πολύ σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα αφού επικράτησε των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ με 98-94, ενώ ταυτόχρονα τους κράτησε... μακριά από την 5η θέση της κατάταξης στην οποία βρίσκονται οι ίδιοι.

Οι «ταύροι» ήταν κυριαρχικοί στο πρώτο ημίχρονο και κρατώντας τους Καβαλίερς στους 35 πόντους οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 35-53. Κλήθηκαν να το υπερασπιστούν και... οριακά απέτυχαν. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και με δικό τους ξέσπασμα έφτασαν στο 83-80 μετά από κάρφωμα του ΛεΒέρτ και 5 λεπτά ακόμη στο ρολόι.

Εκεί ανέλαβαν δράση ΛαΒίν,ΝτεΡόζαν και Ντοσούνμου, σκόραραν 8 συνεχόμενους πόντους και έδωσαν τον... αέρα της νίκης.

Ο Ζακ ΛαΒίν ολοκλήρωσε τον αγώνα με 25 πόντους, ο ΝτεΡόζαν (στο πρώτο παιχνίδι μετά τις ενοχλήσεις του) είχε 20 και ο Βούτσεβιτς πρόσθεσε 16 με 9 ριμπάουντ για να φτάσουν Οι Μπουλς στην επικράτηση.

Για τους Καβαλίερς, ποιος άλλος; Ο Γκάρλαντ σημείωσε 28 πόντους με 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο ΛεΒέρτ σταμάτησε στους 17.

Τα δωδεκάλεπτα: 16-28, 35-53, 63-75, 94-98

ο

δ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα