Αντετοκούνμπο: «Αν δεν γίνω ο καλύτερος όλων, δεν με πειράζει» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Αν δεν γίνω ο καλύτερος όλων, δεν με πειράζει» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Αν δεν γίνω ο καλύτερος όλων, δεν με πειράζει» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, ενόψει του All Star Game του Κλίβελαντ. Και μία ερώτηση ήταν αυτή που... έκλεψε την παράσταση. Αν τον ενδιαφέρει να γίνει ο καλύτερος όλων.

Η ερώτηση ήταν εξαιρετική. Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού πρώτα έπαιξε με τον γιο του Λίαμ στο παρκέ, δεν αρνήθηκε να απαντήσει. «Σε ενδιαφέρει αν θα γίνεις ο καλύτερος όλων;», ήταν η απορία που εκφράστηκε από την πλευρά των δημοσιογράφων.

Με τον Giannis, αφού πρώτα θέλησε να ξεκινήσει με χιούμορ, δηλώνοντας κάτι σαν «όχι και τόσο», συνέχισε: «Προσπαθώ να κερδίσω ματς. Λέω το εξής, στο τέλος της ημέρας πρέπει να τρέξεις το δικό σου αγώνα και πρέπει να είμαι όσο καλύτερος μπορώ. Που θα με οδηγήσει αυτό, δεν το ξέρω. Δεν βλέπω τον Μάτζικ, τον Κέβιν Γκαρνέτ, τον Σκότι Πίπεν, τον Κέβιν Ντουράντ, τον ΛεΜπρόν και θα πω "ναι θέλω αυτό". Σκέφτομαι πως μπορώ να γίνω καλύτερος. Πώς μπορώ να ματσάρω τη δική μου προοπτική.

Όταν τελειώσω την καριέρα μου θέλω να κοιτάζω πίσω και να ξέρω ότι έχω δώσει τα πάντα. Και όπου με βγάλει. Ελπίζω να είμαι ένας από τους καλύτερους που έπαιξαν αυτό το παιχνίδι. Αλλά αν δεν είμαι, δεν με πειράζει, ξέρω ότι έχω δώσει τα πάντα. Είμαι μανιακός με το μπάσκετ, το ονειρεύομαι κάθε βράδυ. Στην αρχή δεν το ήξερα, αλλά μετά σκέφτηκα ότι πρέπει να μελετήσω το μπάσκετ, τον τρόπο παιχνιδιού, να είμαι έτοιμος να παίξω, να προσέχω το κορμί μου».

Παράλληλα, ο πρωταθλητής με τους Μιλγουόκι Μπακς υπογράμμισε:

Για τον Τζα Μοράντ: «Βελτιώνεται κάθε χρόνο. Ξέρω είναι πολύ ταπεινός και δουλεύει πολύ. Γιατί να μην το πάρει; Πολλοί θεωρούν ότι είναι δύσκολο. Πρέπει να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί. Έχει πολύ καλή ομάδα και προπονητή και ο ουρανός είναι το όριο. Πρέπει να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί. Αν αυτό είναι στο Μέμφις οκ, αν είναι αλλού να το κάνει. Η ιστορία του είναι πολύ ωραία».

Για να κερδίσουν άλλο ένα πρωτάθλημα οι Μπακς φέτος: «Προσωπικά κάθε μέρα προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να βελτιωθώ. Αν το πάρουμε δεύτερη σερί χρονιά δεν το ξέρω, κανείς δεν το ξέρει αλλά μακάρι να το καταφέρω. Παίζω με τους καλύτερους. Μίντλετον, Πόρτις, Λόπεζ, Χόλιντεϊ. Παίζω με τους καλύτερους. Ήθελα να μείνω στο Μιλγουόκι πίστευα στην ομάδα μου και μου άρεσε εδώ. Και το καταφέραμε. Αν μείνουμε προσγειωμένοι και δουλεύουμε μπορούμε να το κάνουμε και πάλι. Κάθε χρόνο υπάρχουν ομάδες που διεκδικούν τίτλο. Όταν αρχίζει η σεζόν υπάρχουν ομάδες που έχουν πολλές πιθανότητες και πρέπει να δουλεύεις. Μπορεί να τα καταφέρουμε και πάλι αλλά έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω σε εμάς».

Για τον Στεφ Κάρι: «Είναι ωραίος τύπος και είναι χαρά μου να παίζω μαζί του. Έχει περισσότερο χιούμορ από εμένα και είναι πάντα χαρά μου να παίζω μαζί του».

@Photo credits: twitter
 

NBA Τελευταία Νέα