All Star Game: Οριστικά εκτός για δεύτερο σερί ο Ντουράντ, ΛαΜέλο και Μάρεϊ θα αντικαταστήσουν εκείνον και τον Γκριν

Σταυρούλα Μουστακάτου
All Star Game: Οριστικά εκτός για δεύτερο σερί ο Ντουράντ, ΛαΜέλο και Μάρεϊ θα αντικαταστήσουν εκείνον και τον Γκριν

bet365

Γνωστοί έγιναν οι αντικαταστάτες των Κέβιν Ντουράντ και Ντρέιμοντ Γκριν που δεν θα λάβουν μέρος στο All Star Game. ΛαΜέλο Μπολ και Ντεζούντε Μάρεϊ οι επιλογές.

Ήταν γνωστό πως ο Κέβιν Ντουράντ βρισκόταν ένα βήμα πριν χάσει το δεύτερο σερί All Star Game. Τώρα γίνεται και επίσημο, με τον Άνταμ Σίλβερ να ανακοινώνει τα νέα ονόματα στη λίστα της μεγαλύτερης γιορτής του μπάσκετ.

Ο σταρ των Νετς ταλαιπωρείται από τραυματισμό, όπως και ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος απουσιάζει καιρό από τις υποχρεώσεις των Ουόριορς.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ είχε δηλώσει πως αναμένεται η λίγκα να προχωρήσει στις αντικαταστάσεις τους. Κάτι που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (07/02). Ο ΛαΜέλο Μπολ των Χόρνετς και ο Ντεζούντε Μάρεϊ των Σπερς αναμένεται να ζήσουν το όνειρο του All Star στο Κλίβελαντ και θα τεθούν στην διάθεση των αρχηγών που θα επιλέξουν τις ομάδες τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα