Μάνατζερ Τζο Χάρις: «Ενδέχεται να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου»

Μάνατζερ Τζο Χάρις: «Ενδέχεται να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου»

Μάνατζερ Τζο Χάρις: «Ενδέχεται να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Διόλου ευχάριστα τα νέα για την κατάσταση του Τζο Χάρις, αφού όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του ενδέχεται να περάσει ξανά την διαδικασία της επέμβασης προκειμένου να διορθωθεί η «ζημιά» στον αστράγαλο.

Δύσκολα τα πράγματα για τους Νετς. Το Μπρούκλιν ήλπιζε πως θα μπει στο rotation του Στιβ Νας ο Τζο Χάρις, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο στα τέλη Νοέμβρη.

«Είχε κάποια πισωγυρίσματα. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό αφού δεν είμαι γιατρός και δεν θέλω να πω κάτι λάθος» δήλωσε ο τεχνικός των Νετς όταν η συζήτηση περί επιστροφής του είχε γίνει πιο έντονη, με τον παίκτη να ταξιδεύει στην Ιντιανάπολη προκειμένου να πάρει μία δεύτερη γνώμη.

Οι τελευταίες πληροφορίες, ωστόσο, δεν είναι ενθαρρυντικές αφού όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, Μαρκ Μπάρτελστέιν στο ESPN, ο σουτέρ του Μπρούκλιν ενδέχεται να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου για μία δεύτερη επέμβαση.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Απλά αξιολογούμε. Δουλεύει για να γυρίσει πίσω, κάνει αποθεραπεία. Αλλά προσπαθούμε να καταλάβουμε ποια θα είναι η καλύτερη πορεία για εκείνον. Πρέπει να καταλήξουμε σε αυτή την απόφαση. Έτσι, δεν μπορώ πραγματικά να σας δώσω μια οριστική απάντηση, επειδή απλά δεν την έχουμε ακόμα.

 

Είναι πιθανό ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια ακόμη επέμβαση που θα μπορούσε να κάνει που θα διορθώσει το εξ ολοκλήρου το πρόβλημα στον αστράγαλο. Αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν το χρειαζόμαστε ή όχι».

Ο Χάρις έχει αγωνιστεί μόλις σε 14 παιχνίδια των Νετς την φετινή σεζόν και το πλήγμα για την ομάδα είναι μεγάλο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.