Στεφ Κάρι: Και όμως, σημείωσε το πρώτο buzzer beater της καριέρας του (vids)

Στεφ Κάρι: Και όμως, σημείωσε το πρώτο buzzer beater της καριέρας του (vids)

Στεφ Κάρι: Και όμως, σημείωσε το πρώτο buzzer beater της καριέρας του (vids)

bet365

O Στεφ Κάρι βίωσε κάτι μοναδικό. Το σουτ που έδωσε τη νίκη στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς ήταν το πρώτο buzzer beater της καριέρας του!

Κάπου στα μπασκετικά κιτάπια του Στεφ Κάρι, υπήρχε ένα κενό. Κάτι ξεχασμένο. Στην καριέρα του έχει σημειώσει πολλά μεγάλα σουτ, όλα νικητήρια. Αλλά ποτέ δεν είχε σημειώσει ένα buzzer beater (με το καλάθι να σημειώνεται την ώρα που τελειώνει ο χρόνος) Ναι, σωστά διαβάσατε.

Ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του NBA, ο τρεις φορές πρωταθλητής και ο δύο φορές MVP δεν είχε σημειώσει νωρίτερα ένα buzzer beater!

«Ήταν η ώρα να πετύχω ένα. Είναι το πρώτο», είπε ο Κάρι στις δηλώσεις του, προτού βγάλει μια κραυγή πανηγυρισμού! Νωρίτερα, ο συμπαίκτης του, Ντάμιον Λι «απαίτησε», μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς να «χαμογελάσεις γ@μι#λ#». Ο Κάρι είχε δύο καλούς λόγους να το κάνει.

Για τον Κάρι είναι το πρώτο. Μετά από 804 αγώνες στο ΝΒΑ. Ενώ την ίδια στιγμή το υπ' αριθμόν 799 buzzer beater στην ιστορία του ΝΒΑ!

Υπάρχει και άλλο ένα στοιχείο, που συνδέει το παρόν με το παρελθόν. Το αμέσως προηγούμενο buzzer beater για το Γκόλντεν Στέιτ σημειώθηκε πριν από 8 χρόνια.

Στις 3 Ιανουαρίου του 2014 ο Αντρέ Ιγκουοντάλα ήταν ο «εκτελεστής» και ο Κάρι ο παίκτης που πιστώθηκε στην ασίστ! Και αντίπαλος οι Ατλάντα Χοκς.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα