Ουέστμπρουκ: «Ξέρω ότι πρέπει να κάνω τη μεγαλύτερη θυσία»

Ουέστμπρουκ: «Ξέρω ότι πρέπει να κάνω τη μεγαλύτερη θυσία»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ουέστμπρουκ: «Ξέρω ότι πρέπει να κάνω τη μεγαλύτερη θυσία»

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ μίλησε για τη ζωή του στο Λος Άντζελες, την κριτική που δέχεται και διαπίστωσε πως είναι αυτός που πρέπει να κάνει τη μεγαλύτερη θυσία στο παιχνίδι για να μπορούν να κερδίζουν οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Η κριτική που δέχεται ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι μεγάλη. Οι εμφανίσεις του το επιτρέπουν. Ο ίδιος ακούει την κριτική. Αλλά δεν την αφήνει να του χαλάσει το όνειρο.

«Είμαι χαρούμενος γιατί μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου, την οικογένεια, τη μαμά, τον μπαμπά μου», είπε στο Athletic και συνέχισε: «Για εμένα είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο. Μπορώ να πάω στο σπίτι μου και να τους αγκαλιάσω. Με βλέπουν όσο μεγαλώνουν, τα βλέπω κάθε μέρα, τα πηγαίνω στο σχολείο. Αυτό μου δίνει χαρά».

Ο Ουέστμπρουκ αναφέρθηκε και στους Λος Άντζελες Λέικερς. Αλίμονο αν δεν το έκανε. Από την αρχή της σεζόν αναζητούν τη συνταγή που θα τους φέρει νίκες. Και ο ίδιος ο 33χρονος γκαρντ αναγνωρίζει ότι η αγωνιστική «θυσία» τον αφορά.

«Προσπαθούμε να βρούμε τι συμβαίνει ως ομάδα, ως μονάδα, για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα "Οκ, πώς μπορούμε να το λύσουμε;". Ξέρω ότι τη μεγαλύτερη θυσία πρέπει να την κάνω εγώ, οπότε θα πρέπει να βρω πως μπορώ να κερδίσω το καλύτερο απ' αυτό και να μετατρέψω σε καλό για την ομάδα. Αυτό είναι», ήταν τα λόγια του.

Ο Ουέστμπρουκ συνέχισε να μιλάει για την αναζήτηση των συμπαικτών του, εξηγώντας: «Προσπαθούμε να το λύσουμε, δεν έχουμε ακόμα την απάντηση. Αλλάξαμε τον τρόπο που παίζουμε μερικές φορές. Εγώ προσπαθώ να βρω τον καλύτερο τρόπο εφαρμογής του πως θα παίξω με αυτή την ομάδα».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα