ΝΒΑ: Τα δώρα του Άη Βασίλη στους διεκδικητές του τίτλου

ΝΒΑ: Τα δώρα του Άη Βασίλη στους διεκδικητές του τίτλου

Νίκος Καρφής
ΝΒΑ: Τα δώρα του Άη Βασίλη στους διεκδικητές του τίτλου

bet365

To Gazzetta ντύνεται... Άη Βασίλης και μοιράζει τα δώρα στους διεκδικητές του τίτλου στο ΝΒΑ.

Γιορτινές μέρες έχουμε και σίγουρα οι ομάδες του ΝΒΑ που θα διεκδικούν τον τίτλο, σίγουρα θα ήθελαν κάποιο δωράκι από τον Άγιο Βασίλη. Το Gazzetta σκέφτηκε τι δώρο θα ήθελαν οι κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ και σας παρουσιάζει τις επιλογές του. Ελπίζουμε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι

Μπακς: Είναι οι πρωταθλητές και θέλουν το repeat. Όταν η τριάδα Αντετοκούνμπο-Χόλιντεϊ-Μίντλετον βρίσκεται στο παρκέ, τότε ανταποκρίνεται τέλεια η ομάδα και δεν χάνει. Αυτό που θα ζητούσαν οι Μπακς είναι ο ΝτεΜάρκους Κάζινς να θυμίσει τον κυρίαρχο σέντερ του παρελθόντος γιατί αν αυτό γίνει θα τους εκτοξεύει. Αφού και ο Μπρουκ Λόπεζ αποτελεί ένα μεγαλό ερωτηματικό για όλη τη σεζόν και ο Greek Freak θέλει βοήθεια στη ρακέτα. Ο Βοοgie είναι κλειδί για τη συνέχεια της σεζόν των Μπακς και τον θέλουν ακμαίο.

o

Νετς: Άλλη μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα είναι οι Νετς. Το Μπρούκλιν έχει έναν Ντουράντ να κάνει.. παπάδες, ενώ βλέπουν και τον Τζέιμς Χάρντεν να εντυπωσιάζει τον τελευταίο καιρό. Τι λείπει; Mα φυσικά να παίξει ξανά ο Κάιρι Ίρβινγκ, απαλλαγμένος από τις σκέψεις του και να είναι αφοσιωμένος στην ομάδα. Το Μπρούκλιν θέλει έναν ώριμο Ίρβινγκ για να συνθέσει μια τρελή τριάδα στο παρκέ με Ντουράντ και Χάρντεν και να οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή

Μπουλς: Μιλάμε για μια ομάδα που ζει και πάλι όμορφες στιγμές, αφού οι κύριοι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Ζακ ΛαΒίν έχουν τρελάνει κόσμο φέτος. Το Σικάγο έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα και σίγουρα οι πολλοί παίκτες του που είναι στο πρωτόκολλο έχει πάει λίγο πίσω την ομάδα. Σίγουρα θα ζητούσαν από τον Άη Βασίλη καθαρό ιατρικό δελτίο, αλλά και να κρατηθεί ο ΝτεΜάρ στα πολύ υψηλά standards που παίζει όλη τη σεζόν.

Χιτ: Το Μαϊάμι φέτος φωνάζει πως θα παλέψει για τον τίτλο, αφού στην ομάδα έχει Μπάτλερ, Αντεμπάγιο, Λάουρι, Χίρο, Ρόμπινσον, Τάκερ. Ωστόσο οι δύο πρώτοι έχουν χάσει αρκετά ματς μέσα στη σεζόν, κάτι που έχει δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα. Ειδικά με την λειψανδρία που παρουσιάζουν οι Χιτ στη θέση του σέντερ, χρειάζονται τον Μπαμ στο 100% αν θέλουν να έχουν ελπίδες για κάτι σπουδαίο, όπως έγινε το 2020 όπου έχασαν από τους Λέικερς στους τελικούς.

mm

Σανς: Το Φοίνιξ πέρυσι έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο και έχασε από τους Μπακς. Αν οι ήλιοι είχαν ένα αξιόλογο αναπληρωματικό του Έιτον, μπορεί τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αφού ο Μπαχαμέζος έπαιζε ασταμάτητα σε όλα τα playoffs, έλιωνε στο παρκέ και όταν έφτασαν οι τελικοί τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του. Άρα οι Σανς θα ζητούσαν είτε από τον ΜακΓκί να σταθεί στο ύψος του στα playoffs και να ξεκουράζει επάξια τον Έιτον, είτε να γίνει ανταλλαγή για να έρθει άλλος ένας καλός σέντερ.

Ουόριορς: Μιλάμε για την ομάδα που κάνει παπάδες φέτος και αυτή τη στιγμή είναι φαβορί για τον τίτλο. Οι Ουόριορς του διαστημικού Στεφ Κάρι απολαμβάνουν το μπάσκετ και έχουν βρει την κατάλληλη χημεία για να επιστρέψουν στον θρόνο τους. Το Γκόντεν Στέιτ περιμένει πως και πως τον Κλέι Τόμπσον. Αν ο Κλέι γυρίσει σε καλή κατάσταση και πλησιάσει τα επίπεδα που μας είχε συνηθίσει πριν τραυματιστεί, τότε το Γκόλντεν Στέιτ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Άρα οι Ουόριορς θα ζητούσαν έναν Τόμπσον από τα... παλιά ή έστω να τον πλησιάσει!

Λέικερς: Οι λιμνάνθρωποι πριν την έναρξη της σεζόν θεωρούνταν ένα από τα φαβορί με τις κινήσεις που έκαναν. Όμως πλέον δεν θυμίζουν ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και προβληματίζουν με τα όσα μας δείχνουν στο παρκέ. Χρειάζονται ένα ηλεκτροσόκ για να επανέλθουν και επειδή μιλάμε για μια ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ίσως το ιδανικό δώρο για αυτούς θα ήταν ορισμένες ανταλλαγές που θα τους έδιναν άλλο ενδιαφέρον. Άλλωστε έχει βουίξει ο τόπος για ανταλλαγές των Λέικερς και αρκετοι παίκτες έχουν αρχίσει να φοβούνται.

b

Tζαζ: Αρκετοί θα διαφωνήσουν που οι Τζαζ μπαίνουν στην κουβέντα της διεκδίκησης το τίτλου, αλλά οι Μορμόνοι αποτελούν ένα από τα πιο σταθερά σύνολα της λίγκας τα τελευταία χρόνια. Έχουν ίδιο προπονητή (Σνάιντερ),ίδιους ηγέτες (Μίτσελ και Γκομπέρ) και πάντα είναι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Δύσης στη regular season. Αυτό που τους λείπει είναι η σταθερότητα στα playoffs και το δωράκι που θα ζητούσαν από τον Άη Βασίλη είναι να αποβάλουν αυτή τη loser νοοτροπία που δείχνουν στην postseason, παρόλο που μπαίνουν με πλεονέκτημα έδρας.

Κλίπερς: Άλλος ένας αστερίσκος,αφού και οι Κλίπερς με τα τωρινά δεδομένα, δεν θυμίζουν ομάδα που θα διεκδικήσει τίτλο, αφού έχει μείνει μόνο ο Πολ Τζορτζ να τους κουβαλάει. Πως θα απειλήσουν ξανά κόσμο και θα ανέβουν επίπεδο; Αν ο Λέοναρντ επιστρέψει κάποια στιγμή φέτος και θυμίζει τον παίκτη που απολαύσαμε στους Ράπτορς, τότε που τους οδήγησε στο πρωτάθλημα. Μπορεί να τα καταφέρει Άγιε Βασίλη;

 

NBA Τελευταία Νέα