Ρόκετς - Νετς 114-104: Χωρίς Ντουράντ το Χιούστον συνέχισε το σερί του (vid)

Ρόκετς - Νετς 114-104: Χωρίς Ντουράντ το Χιούστον συνέχισε το σερί του (vid)

bet365

Οι Χιούστον Ρόκετς συνεχίζουν να πετούν... φωτιές, σημειώνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη τους. Επικράτησαν με 114-104 των Μπρούκλιν Νετς (17-8), οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Ντουράντ, Όλντριτζ.

Ο Στιβ Νας πήρε ρίσκο. Στο ίδιο βράδυ έδωσε... ρεπό στον Κέβιν Ντουράντ και στον ΛαΜάρκους Όλντριτζ. Και οι Μπρούκλιν Νετς έγραψαν το όνομά τους στη λίστα των Χιούστον Ρόκετς!

Η ομάδα του Τέξας πέταξε από πάνω της τον τίτλο της χειρότερης ομάδας στο ΝΒΑ και πλέον κατέχει αυτόν του καλύτερου «ζωντανού» σερί με 7 νίκες!

Ο Έρικ Γκόρντον άφησε στην άκρη μία πιθανή ανταλλαγή και θύμισε τον παίκτη που πρωταγωνιστούσε στην τελευταία καλή ομάδα των Ρόκετς, έχοντας 21 πόντους, προτού αποβληθεί στην τελευταία περίοδο.

Το Χιούστον προηγήθηκε μέχρι 17 πόντους στο ξεκίνημα της 4η περιόδου, οι Νετς μείωσαν μέχρι τους 4, αλλά μέχρι εκεί. Ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 25 πόντους, στη δεύτερη επίσκεψη του στην πόλη από την ημέρα που απαίτησε να γίνει ανταλλαγή.

Για τους νικητές, ο Γκάρισον Μάθιους είχε 19 πόντους. Πλέον, η ομάδα του Στέφεν Σάιλας κυνηγάει το την επίδοση των 8 σερί νικών, η οποία είχε εμφανιστεί για τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2019.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-23, 67-52, 90-73, 114-104

Rockets - Nets

Rockets - Nets

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα