ΝτεΡόζαν: Μέσα σε λίγες ώρες... εκτέλεσε και τις 2 ομάδες του LA (vids)

Νίκος Καρφής
ΝτεΡόζαν: Μέσα σε λίγες ώρες... εκτέλεσε και τις 2 ομάδες του LA (vids)

bet365

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν... καθάρισε και τις δύο ομάδες του Λος Άντζελες με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του.

Μέσα σε λίγες ώρες Λέικερς και Κλίπερς ένιωσαν στο... πετσί τους τι εστί ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν. Ο ηγέτης των Μπουλς και ένας από τους τελευταίους που έχουν εξελίξει το midrange σε... επιστήμη, έκανε παπάδες και με τις δύο ομάδες του Λος Άντζελες, οδηγώντας το Σικάγο σε 2 νίκες.

Ο ΝτεΜάρ μέτρησε 35 πόντους με 12/16 σουτ κόντρα στους Κλίπερς, ενώ το κοντέρ έγραψε 38 πόντους με 15/23 σουτ απέναντι στους λιμνάνθρωπους. Η 38άρα του ήταν και season high, ενώ είχε 10/15 σουτ μετά από ντρίμπλα, τα πιο πολλά εύστοχα σουτ που δεν ήρθαν από ασίστ για οποιονδήποτε αντίπαλο παίκτη των Λέικερς φέτος σε ένα ματς. Απέναντι στον Καρμέλο σούταρε με 4/6 και είχε 12 πόντους.

Ο ΝτεΡόζαν έχει κολλήσει άψογα στους ταύρους, αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας και κάνει... μαγικά πράγματα παρέα με τον έτερο σταρ, Ζακ ΛαΒίν. Οι δυο τους αλληλοσυμπληρώνονται έξοχα στο παρκέ και ο Μπίλι Ντόνοβαν που κάνει εξαιρετική δουλειά στο... χτίσιμο της ομάδας, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Πάντως Λέικερς και Κλίπερς δεν θέλουν να ακούν το όνομα ΝτεΡόζαν μετά το... χουνέρι που τους έκανε, καθαρίζοντας τους.

@Photo credits: twitter/ bulls

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα