Προφίλ των αδερφών Γιόκιτς στο twitter «την λέει» στον Μόρις

Προφίλ των αδερφών Γιόκιτς στο twitter «την λέει» στον Μόρις

Προφίλ των αδερφών Γιόκιτς στο twitter «την λέει» στον Μόρις

bet365

Σε... μάχη μεταξύ αδερφών τείνει να εξελιχθεί το περιστατικό ανάμεσα σε Νίκολα Γιόκιτς και Μαρκίφ Μόρις, αφού η οικογένεια «Τζόκερ» (που δεν αστειεύεται) φαίνεται να απειλεί τον δίδυμο αδερφό του παίκτη των Χιτ.

Ένας λογαριασμός στο twitter με το όνομα «Jokic Brothers» παρουσιάζεται ρίχοντας... πυρά προς τον Μάρκους Μόρις, που έσπευσε να πάρει τη θέση του αδερφού του Μαρκίφ, για την διαμάχη μεταξύ του MVP και του παίκτη των Χιτ.

Τα αδέρφια του «Τζόκερ» γράφουν χαρακτηριστικά: «Θα έπρεπε να το αφήσεις ασχολίαστο, από το να εξαπολύεις δημόσιες απειλές στον αδερφό μας! Ο αδερφός σου έκανε ένα βρώμικο χτύπημα πρώτα. Εάν θες να κάνεις ένα βήμα παραπάνω θα σε περιμένουμε! Τα αδέρφια Γιόκιτς».

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του Μάρκους, λίγες ώρες νωρίτερα, λέγοντας πως ο Νίκολα «Περίμενε μέχρι ο αδερφός μου να γυρίσει την πλάτη του. Το καταγράφω».

Θυμίζουμε πως η ιστορία, ξεκίνησε στην τέταρτη περίοδο του αγώνα ανάμεσα σε Νάγκετς και Χιτ, όπου ο Σέρβος σέντερ «απάντησε» στο ύπουλο χτύπημα του Μόρις, κατεδαφίζοντάς τον, γεγονός που εξόργισε και τον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος μάλιστα του ζητούσε έντονα να... αναμετρηθούν.

Δείτε τα βίντεο με τους αδερφούς Γιόκιτς που δεν φαίνεται να αστειεύονται!

 

NBA Τελευταία Νέα