Ο Αντετοκούνμπο παίζει UNO και λανσάρει μια εντυπωσιακή συλλογή προϊόντων

Ο Αντετοκούνμπο παίζει UNO και λανσάρει μια εντυπωσιακή συλλογή προϊόντων

Newsroom
Ο Αντετοκούνμπο παίζει UNO και λανσάρει μια εντυπωσιακή συλλογή προϊόντων

bet365

Η Nike και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γιορτάζουν τα 50 χρόνια του δημοφιλούς παιχνιδιού UNO, παρουσιάζοντας μια σειρά υποδημάτων, ρούχων, θεματικές κάρτες UNO και ένα UNO Αpp-Event.

Το καλοκαίρι του 2020, κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στη «φούσκα» του Ορλάντο, ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο παραχώρησαν μια πολύ όμορφη συνέντευξη στο ESPN και την Ρέιτσελ Νίκολς παίζοντας UNO και εξηγώντας πως ονειρεύονται να βρεθούν όλοι μαζί στους ΝΒΑ Finals.

Εν τέλει, τα τρία αδέλφια πανηγύρισαν τον τίτλο. Ο Κώστας με τους Λέικερς και ο Γιάννης με τον Θανάση πέρσι με τους Μπακς. Σε κάθε περίπτωση, η συνήθεια του… UNO παραμένει και ο Greek Freak λανσάρει μια σειρά προϊόντων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του δημοφιλούς παιχνιδιού της Mattel με τη Nike.

«Θέλω κάθε προϊόν να είναι γνήσιο και αυθεντικό και το να παίζω UNO με τα αδέρφια μου είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. «Η ομάδα της Nike έκανε εξαιρετική δουλειά υλοποιώντας τις ιδέες μου και πιστεύω ότι έχουν δημιουργήσει σε αυτή τη συλλογή, προϊόντα για κάθε λάτρη της Nike, του UNO και του μπάσκετ».

«Η συνεργασία με τη Nike και τον Γιάννη για τον σχεδιασμό και την επιμέλεια αυτής της συλλογής μας τιμά ιδιαίτερα και δείχνει ότι το UNO μπορεί να φέρει κοντά τους ανθρώπους, όπως η οικογένεια Αντετοκούνμπο», δήλωσε ο Ρέι Άντλερ, Global Head of Games της Mattel. Και πρόσθεσε: «Η συνεργασία με αυτήν την εμβληματική μάρκα και τον παγκοσμίου φήμης αθλητή είναι ο τέλειος εορτασμός για τα 50 χρόνια UNO».

H αγάπη του Γιάννη και της οικογένειάς του για το παιχνίδι με κάρτες UNO αποτυπώνεται στα παρακάτω προϊόντα ενσωματώνοντας τα χαρακτηριστικά χρώματα του παιχνιδιού, τα μοναδικά σχήματα και ένα ειδικό σχέδιο των καρτών 3-4:

45

Το επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσει σειρά υποδημάτων με την υπογραφή της Nike Zoom Freak 3, Air Force 1 και Offline με χρώματα UNO και το σχέδιο του Γιάννη. Θα υπάρχει επίσης ένα μαύρο χρώμα Zoom Freak 3, με λογότυπο 50 χρόνια UNO στη γλώσσα του παπουτσιού και κάρτες μπαλαντέρ στο μπροστινό μέρος του στα βασικά χρώματα του παιχνιδιού.

Παράλληλα θα κυκλοφορήσει μια ειδική σειρά ρούχων Nike που αποτελείται από ένα κλασικό βαμβακερό μπλουζάκι και ένα καπέλο με το νούμερο 34, τον αριθμό της φανέλας του Γιάννη. Παρεμπιπτόντως, η έκδοση UNO με την υπογραφή του Γιάννη διαθέτει έναν νέο κανόνα ώστε οι παίκτες να «πιέσουν για λάθος» και να κλέψουν τη σειρά!

Μέρος της συνεργασίας είναι και το UNO! Mobile app, μια εφαρμογή για κινητά σε συσκευές iOS και Android που θα περιλαμβάνει και την ειδική UNO έκδοση με την υπογραφή του Γιάννη. Με τις κάρτες, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον νέο κανόνα του Γιάννη και να διακοσμήσουν το προφίλ τους με θεματικά έπαθλα.

65

 

NBA Τελευταία Νέα