Σικάγο Μπουλς: Ο Λαβίν προσπέρασε τον Τζόρνταν στα περισσότερα τρίποντα

Σικάγο Μπουλς: Ο Λαβίν προσπέρασε τον Τζόρνταν στα περισσότερα τρίποντα

Γιώργος Κούβαρης
Σικάγο Μπουλς: Ο Λαβίν προσπέρασε τον Τζόρνταν στα περισσότερα τρίποντα

bet365

Ο Ζακ Λαβίν θα έχει να θυμάται για πολύ καιρό το παιχνίδι με τους Ράπτορς καθώς έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς.

Φανταστείτε τώρα πώς μπορεί να αισθάνεται ο Ζακ Λαβίν. Να κάθεται κάπου και να διαβάζει ότι προσπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν...

Και ναι, είναι αλήθεια! Ο γκαρντ/φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς ευστόχησε σε τρία τρίποντα κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς και έφτασε τα 556 στην καριέρα του με τη φανέλα των «Ταύρων». Όπερ και σημαίνει ένα περισσότερο από τον μεγάλο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος μέτρησε 555 εύστοχα τρίποντα ως παίκτης των Μπουλς.

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Κιρκ Χάινριχ με 1.049 εύστοχα σουτ έξω από τα 7.25 μέτρα στο Σικάγο και τον ακολούθησαν οι Μπεν Γκόρντον με 770 εύστοχα τρίποντα και ο Σκότι Πίπεν με 664 εύστοχα τρίποντα. Ο Λαβίν «ανέβηκε» στην 4η θέση της αντίστοιχης λίστας αφήνοντας τον «Air» στην 5η θέση.

Την 10άδα συμπληρώνουν οι Λάουρι Μάρκανεν (493), Νίκολα Μίροτιτς (432), Στιβ Κερ (430), Αντρές Νοτσιόνι (403) και Λούολ Ντενγκ (387).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα