Ουόριορς: Πρόστιμο 50.000 δολαρίων στον ιδιοκτήτη τους λόγω Μπεν Σίμονς

Νίκος Καρφής
Ουόριορς: Πρόστιμο 50.000 δολαρίων στον ιδιοκτήτη τους λόγω Μπεν Σίμονς

bet365

O Tζο Λακόμπ, ιδιοκτήτης των Ουόριορς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000 δολαρίων από του ΝΒΑ για παράβαση στους νόμους του tampering.

Εδώ και δύο χρόνια στο ΝΒΑ έχουν πάρει μέτρα για την αντιμετώπιση του tampering. Αυτά είχαν να κάνουν με έλεγχο και καθαίρεση των παραγόντων, ακύρωση συμβολαίων, ενώ ομάδες θα μπορούν να χάνουν τα pick τους. Αυτό γίνεται για να μην υπάρχει η παράνομη προσέγγιση ομάδας σε παίκτη που δεσμεύεται σε συμβόλαιο με άλλη ομάδα.

Γι' αυτό το λόγο η λίγκα επέβαλε πρόστιμο 50.000 δολαρίων στον ιδιοκτήτη των Ουόριορς, Τζο Λακόμπ για παράβαση των κανόνων για το tampering. To πρόστιμο το πήρε επειδή είχε κάνει σχόλια σε εφημερίδα των ΗΠΑ την 21η Σεπτέμβρη για τον Μπεν Σίμονς και στο ΝΒΑ θεώρησαν πως ήταν μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Φιλαδέλφεια, όμως έχει ζητήσει ανταλλαγή εδώ και καιρό, ψάχνοντας τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

@Photo credits: twitter/ ben simmons

NBA NEWS FEED