Μαρκ Γκασόλ: Οι τέσσερις επιλογές για τη συνέχεια της καριέρας του

Νίκος Καρφής
Μαρκ Γκασόλ: Οι τέσσερις επιλογές για τη συνέχεια της καριέρας του

bet365

Ο Μαρκ Γκασόλ θα αποτελέσει παρελθόν από τους Γκρίζλις και στην Ισπανία γράφουν για τα τέσσερα σενάρια της συνέχειας της καριέρας του.

Η «ΑS» συμπεριέλαβε την Χιρόνα στις υποψήφιες ομάδες για την απόκτηση του Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος φυσικά είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος στην ομάδα που παίζει στην δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσιεύματα υπάρχει πάντα και η πιθανότητα της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αποτελούν την ομάδα και του αδερφού του, Πάου και έχουν και τα δικαιώματα στην ACB. Πάντως μένει να δούμε αν θα μπορούσε να τον βάλει ο Σάρας στα πλάνα του, αφού ήδη έχει σχεδιάσει την ομάδα της νέας σεζόν.

Μια πιθανότητα που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες είναι να βρει ένα ακόμα συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ μετά την πορεία του σε Γκρίζλις, Ράπτορς και Λέικερς. Τα χρόνια πέρασαν, όμως αν υπάρχει ενδιαφέρον από μια ομάδα που του δώσει λόγο να συνεχίσει και διεκδικεί πράγματα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να αποφασίσει ο Μαρκ.

Τέλος άλλο ένα σενάριο που παίζει σύμφωνα με τους Ισπανούς για τον Γκασόλ, είναι σταματήσει την καριέρα του και να κάνει ένα... διάλειμμα μετά από τόσα χρόνια που βρίσκεται στα παρκέ με τις ομάδες του και την Εθνική της πατρίδας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα