Ουέμπερ: «Ο Άιβερσον είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ»

Ουέμπερ: «Ο Άιβερσον είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ»

Newsroom
Ουέμπερ: «Ο Άιβερσον είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ»

bet365

Ο Κρις Ουέμπερ θα μπει στο Hall of Fame με την κλάση του 2021 και θυμήθηκε τη συνύπαρξή του με τον Άλεν Άιβερσον στους Σίξερς, εξηγώντας πως ήταν τιμή του να παίξει με τον «Answer».

Ο Ουέμπερ θα περάσει στην μπασκετική αιωνιότητα με την είσοδό του στο Hall of Fame (11/9) με την κλάση του 2021 μαζί με τους Πολ Πιρς, Κρις Μπος, Μπεν Ουάλας, Τόνι Κούκοτς και Ρικ Έιντελμαν.

O C-Webb αγωνίστηκε διαδοχικά στους Ουόριορς (1993-94, 2008), Μπούλετς (1994-98), Κινγκς (1998-05), Σίξερς (2005-07) και Πίστονς (2007), έχοντας συμμετάσχει σε πέντε All Star Game, κερδίζοντας το βραβείο του Rookie της Χρονιάς το 1994 και αποτελώντας μέλος της All-NBA First Team το 2001.

Ο βετεράνος πάουερ φόργουορντ αναφέρθηκε στον Άλεν Άιβερσον, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο "Α.Ι." είναι ο καλύτερος αθλητής που έχω δει στη ζωή μου. Τελεία και παύλα. Είναι ο καλύτερος παίκτης που έπαιξα ποτέ μαζί. Τελεία και παύλα. Εύχομαι να είχα πάει νωρίτερα στους Σίξερς, εύχομαι να είχα πάει εκεί χωρίς να είχα τραυματιστεί ποτέ στο αριστερό γόνατο».

Και πρόσθεσε: «Είχα τους περισσότερους πόντους από όλους τους συμπαίκτες του. Ήταν ωραίο το συναίσθημα, συγχρόνως, όμως, με τσάντιζε κιόλας γιατί σκεφτόμουν πως μπορούσα να του άφηνα να έχει κι άλλους 7-8 πόντους. Ήταν τιμή μου που έπαιξα μαζί του. Θυμάμαι τον Λου Ουίλιαμς πιτσιρικά στην προπόνηση με δάκρυα στα μάτια γιατί ο "Α.Ι." τον έκανε ό,τι ήθελε όλη ημέρα».

 

NBA Τελευταία Νέα