Νετς: Αν γίνει επέκταση σε Χάρντεν, Ίρβινγκ, οι Big-3 θα κοστίζουν 541 εκατ.

Νετς: Αν γίνει επέκταση σε Χάρντεν, Ίρβινγκ, οι Big-3 θα κοστίζουν 541 εκατ.

Νετς: Αν γίνει επέκταση σε Χάρντεν, Ίρβινγκ, οι Big-3 θα κοστίζουν 541 εκατ.

bet365

Κέβιν Ντουράντ. Τζείμς Χάρντεν. Καϊρί Ίρβινγκ. Οι Μπρούκλιν Νετς έχουν μεγάλα και ακριβά πλάνα για τους Big-3. Επέκταση συμβολαίων στους δύο τελευταίους, η οποία θα δημιουργήσει μία υποθήκη 541 εκατομμυρίων!

Έναν... σκασμό λεφτά. Πολλά περισσότερα από μία απλή χούφτα γεμάτη δολάρια. Στο Μπρούκλιν ακολουθούν το δόγμα «τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία».

Μέχρι στιγμής, το πρώτο κομμάτι έχει επιβεβαιωθεί. Το δεύτερο απομένει να φανεί, μετά και το φιλόδοξο σχέδιο που έχει εκπονηθεί. Η αρχή έγινε με τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος υπέγραψε επέκταση 198 εκατομμυρίων για τέσσερα χρόνια.

Οι Νετς θέλουν να κάνουν το ίδιο με τους άλλους δύο των Big-3, τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Καϊρί Ίρβινγκ. Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη σεζόν (μέχρι το 2023). Είχε συμφωνήσει, το 2019 σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών, έναντι 136 εκατομμυρίων.

Οι Νετς θέλουν να του προτείνουν επέκταση για τέσσερα ακόμα χρόνια, έναντι 198 εκατομμυρίων. Αν ο Ίρβινγκ θελήσει να δοκιμάσει την τύχη του στην αγορά, μπορεί να το πράξει το 2022, ως restricted agent, όταν και μπορεί να λάβει 235 εκατομμύρια!

Η περίπτωση του Χάρντεν είναι πιο ξεκάθαρη. Από το Χιούστον «κουβαλάει» ακόμη δύο χρόνια συμβολαίου, αλλά οι Νετς δεν θέλουν να χάσουν ούτε δευτερόλεπτο. Θα καταθέσουν επέκταση τριών ετών με αποζημίωση 161 εκατομμυρίων.

Αν οι Χάρντεν και Ίρβινγκ πουν το «ναι», τότε πέρα από τη δέσμευση ενός γενναίου ποσού από το ετήσιο salary cap, οι Νετς θα έχουν βάλει στα κιτάπια του μία υποθήκη 541 εκατομμυρίων!

Φωτογραφίες: NBA/ Getty Image

 

NBA Τελευταία Νέα