Ντουράντ: Επενδύει στην κάνναβη για να την απενοχοποιήσει (pic)

Ντουράντ: Επενδύει στην κάνναβη για να την απενοχοποιήσει (pic)

Ντουράντ: Επενδύει στην κάνναβη για να την απενοχοποιήσει (pic)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει ταχθεί εδώ και καιρό υπέρ της φαρμακευτικής χρήσης της μαριχουάνας. Πλέον, έγινε επενδυτής στον τομέα, σε μία προσπάθεια να αποτινάξει τη «ρετσινιά» που συνοδεύει την κάνναβη.

Ο Κέβιν Ντουράντ θέλει να υπερασπιστεί τη χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης. Και χρησιμοποιεί όχι μόνο την πλατφόρμα που του δίνει το ΝΒΑ, αλλά και τα χρήματά του.

Ο φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς έγινε ο νέος χορηγός και επενδυτής της εταιρίας Weedmaps. Με ένα στόχο: να απενοχοποιήσει τη σωστή χρήση της κάνναβης,

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα στίγματα που συνοδεύουν την κάνναβη, όχι μόνο στον κόσμο των σπορ, αλλά παγκοσμίως», εξήγησε ο Ντουράντ στο ESPN.

«Μέσα απ' αυτή τη συνεργασία θέλω να ομαλοποιήσω τις συζητήσεις γύρω από τη μαριχουάνα και αυτή είναι η μόνο η αρχή», πρόσθεσε ο KD, o οποίος στο παρελθόν έχει στηρίξει τη χρήση της μαριχουάνας.

Αυτή τη στιγμή, η χρήση της παραμένει απαγορευμένη στο ΝΒΑ, με τον κανονισμό να ορίζει τέσσερα τυχαία τεστ τη σεζόν για κάθε αθλητή. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της «φούσκας» στο Ορλάντο, η Λίγκα είχε βάλει «στοπ» στον έλεγχο των παικτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα