Χάρντεν: «Αν είμαστε όλοι υγιείς, δεν μπορεί κανείς να μας νικήσει»

Χάρντεν: «Αν είμαστε όλοι υγιείς, δεν μπορεί κανείς να μας νικήσει»

Γιώργος Κούβαρης
Χάρντεν: «Αν είμαστε όλοι υγιείς, δεν μπορεί κανείς να μας νικήσει»

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν μιλώντας για τη νέα σεζόν και τις πιθανότητες να κατακτήσουν οι Μπρούκλιν Νετς το πρωτάθλημα, ήταν κάτι παραπάνω από σαφής.

O «μούσιας» ήταν άτυχος τη σεζόν που μας πέρασε καθώς τραυματίστηκε και έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης με αποτέλεσμα να μην... χαρεί το trade του στους Μπρούκλιν Νετς. Συγκεκριμένα μέτρησε 35 ματς στην κανονική περίοδο με τη νέα του ομάδα έχοντας 24,6 πόντους, 10,9 ασίστ και 8,5 ριμπάουντ ενώ είχε και άλλα εννέα παιχνίδια στα playoffs με 20,2 πόντους, 8,6 τελικές πάσες και 5,6 ριμπάουντ.

Αυτό είναι και το ζητούμενο για τον Χάρντεν ενόψει της νέας σεζόν. Να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών ώστε να μπορέσει η ομάδα του να παρουσιαστεί πλήρης από την αρχή έως το τέλος. Μιλώντας στο Sports Illustrated μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν μπορούν οι Νετς να κατακτήσουν τον τίτλο την επόμενη χρονιά.

Η απάντησή του; «Αν είμαστε όλοι υγιείς, δεν μπορεί να μας νικήσει κανείς...» είπε χαρακτηριστικά ενώ για τα όσα έκανε στην offseason, ανέφερε: «Επικεντρώθηκα στη φυσική κατάσταση. Προσπαθώ ακόμα να επανέλθω από τον τραυματισμό μου ο οποίος με ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες. Οπότε θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα ξεκινήσω την επόμενη σεζόν στο 100%».

 

NBA Τελευταία Νέα