Άνταμ Σίλβερ: «Μίλησα με τον ΛεΜπρόν, κατανοώ την άποψη του για τα play-in»

Άνταμ Σίλβερ: «Μίλησα με τον ΛεΜπρόν, κατανοώ την άποψη του για τα play-in»

bet365

Ο Άνταμ Σίλβερ δήλωσε πως κατανοεί την αντίθετη άποψη του ΛεΜπρόν Τζέιμς, αναφορικά με την νεοσύστατη διαδικασία των play-in του NBA, ενώ άφησε κι ανοικτό «παράθυρο» για αλλαγές εάν χρειαστεί.

Ο κομισάριος της λίγκας, μιλώντας στο ΤΜΖ Sports, ανέφε αρχικά πως «μιλήσαμε με τον ΛεΜπρόν για το συγκεκριμένο ζήτημα. Κατανοώ την θέση του. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσα παιχνίδια έπαιξε μέσα το 2020 και πόση επιβάρυνση είχε».

Στη συνέχεια δήλωσε ότι «σε μία τέτοια περίπτωση, δεν θέλεις η χρονιά να... τραβήξει περισσότερο λόγω των play-in. Αλλά θεωρώ ότι ο ΛεΜπρόν καταλαβαίνει την λογική μας».

Θυμίζουμε ότι ο 36χρονος σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει ταχθεί ενάντια στην νεοφερμένη διαδικασία των play-in.

Ο Άνταμ Σίλβερ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η ένωση των παικτών έδωσε το «ΟΚ» από την πλευρά της για την εν λόγω διαδικασία: «Η Ένωση Παικτών του ΝΒΑ ενέκρινε το format των play-in και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Όλοι θέλουμε να δοκιμάσουμε τα play-in για άλλη μία φορά, σε ένα κανονικό πρόγραμμα που δεν θα επηρεαστεί από την πανδημία. Όπως και να ‘χει, θα είμαστε έτοιμοι για πιθανές αλλαγές, εφόσον αυτές κριθούν απαραίτητες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα